| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
SlawekH Klubowy Weteran Audi Q5 Gdańsk | 2005-03-03 11:12:53 Witam !
Ponieważ wioząc swoje esperko do domu, gdzieś na trasie złożyłem jednego kołpaka w daninie drogowcom, zostały mi 3 oryginalne kołpaki w ogólnie dobrym stanie, które chętnie oddam potrzebującym, którzy podobnie, jak ja gdzieś zgubili swoją własność na naszych dziurawych drogach. Ja założyłem już nowe, zakupione w Nor-Auto, które moim zdaniem są bardzo podobne do oryginalnych, a nawet odrobinę ładniejsze . Gwoli ścisłości - za kołpaki nie chcę żadnych pieniędzy, natomiast oczekiwałbym, że ewentualny chętny pokryje koszt przesyłki tego dobra do siebie. Myślę że ewentualni chętni niech rezerwują sobie przesyłkę w tym topiku, a szczegóły to na PW lub ew. na e-mail s_hebel@o2.pl
Pozdrowienia S. |
kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2005-03-03 11:34:50 Ja potrzebuję jedną sztukę ale z lakieram.
|
Robert_S Espero 1.8, Omega Sz - Gw | 2005-03-03 11:48:10 Ja też bym sie skusił na jeden, ale nie wiem jaki masz wzór kołpaka. Jeśli możesz zerknąć do mojego profilu i zobaczyć jakie ja mam kołpaki? Jeśli Twoje są takie same to chętnie jeden wezmę ![]() |
kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2005-03-03 11:56:03 A właśnie ale Ty Robercie masz jakieś dziwne te kołpaki
Ja mam takie jak na zdjęciu, oczywiście te po lewej
|
Robert_S Espero 1.8, Omega Sz - Gw | 2005-03-03 12:19:18 Właśnie - mi chyba wstawili od nubiry lub lanosa... |
iampinki ESPERO, cabrio juz n ... bydgoszcz | 2005-03-03 12:42:13 ja tam na zimowkach nie mam niestety zadnego kolpaka
chcialem kiedys kupic ale oryginaly strasznie drogie sa... |
cezariusz Klubowy Weteran AUDI A6 Lublin | 2005-03-03 12:45:05 jesli to taki jak na zdjeci po lewej ta ja jestem chetny
koszty przesylki oczywiscie pokryje |
kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2005-03-03 13:21:02
Jak widzisz ten na zdjęciu kołpaczek jest pozbawiony lakieru i jest tylko szary plasik. A tu na tym zdjęcu są orginalne z lakierem (srebrnym) PS. Zdjęcie z Allegro |
kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2005-03-03 13:49:56
Oczywiści kołpaki mogą przyjść do mnie do domciu. Tylko, że ostał się tylko jeden (a Ty chcesz 2), bo Ja i Cezariusz już zarezerwowaliśmy sobie. |
SlawekH Klubowy Weteran Audi Q5 Gdańsk | 2005-03-03 13:51:49 te kołpaki na pewno są srebrne z czarnym napisem DAEWOO
Z tym że nieco już wyblakłe i jeden jest troszkę porysowany. Ale są całe, nie popękane i maja wszystkie zatrzaski. Jeśli jenes i kisztan reflektują to są ich.
Wybaczcie, ale wyślę je takie jak zdjąłem je z kół. Naprawdę nie mam czasu ich myć. Przepraszam. |
SlawekH Klubowy Weteran Audi Q5 Gdańsk | 2005-03-03 13:56:38 Przepraszam Cezariusz, nie czytałem ze zrozumieniem Twojego postu. Czy Ty też bierzesz, bo autko w Twoim profilu ma jakieś inne dekle ?
Jeśli tak to dla Jenesa zostanie jeden. Lepsze to niż nic
Dzięki Sławek |