Kołpaki używane oddam w dobre ręce

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam !
Ponieważ wioząc swoje esperko do domu, gdzieś na trasie złożyłem jednego kołpaka w daninie drogowcom, zostały mi 3 oryginalne kołpaki w ogólnie dobrym stanie, które chętnie oddam potrzebującym, którzy podobnie, jak ja gdzieś zgubili swoją własność na naszych dziurawych drogach. Ja założyłem już nowe, zakupione w Nor-Auto, które moim zdaniem są bardzo podobne do oryginalnych, a nawet odrobinę ładniejsze . Gwoli ścisłości - za kołpaki nie chcę żadnych pieniędzy, natomiast oczekiwałbym, że ewentualny chętny pokryje koszt przesyłki tego dobra do siebie. Myślę że ewentualni chętni niech rezerwują sobie przesyłkę w tym topiku, a szczegóły to na PW lub ew. na e-mail s_hebel@o2.pl
Pozdrowienia
S.

Ja potrzebuję jedną sztukę ale z lakieram.

Ja też bym sie skusił na jeden, ale nie wiem jaki masz wzór kołpaka. Jeśli możesz zerknąć do mojego profilu i zobaczyć jakie ja mam kołpaki? Jeśli Twoje są takie same to chętnie jeden wezmę

A właśnie ale Ty Robercie masz jakieś dziwne te kołpaki
Ja mam takie jak na zdjęciu, oczywiście te po lewej

Właśnie - mi chyba wstawili od nubiry lub lanosa...

ja tam na zimowkach nie mam niestety zadnego kolpaka
chcialem kiedys kupic ale oryginaly strasznie drogie sa...

jesli to taki jak na zdjeci po lewej ta ja jestem chetny
koszty przesylki oczywiscie pokryje

Oj, nie wiedziałem, że to taki poszukiwany towar jest
Kołpaki są takie jak na zdjęciu, które wstawił Kisztan (oczywiście te po lewej ).
Kisztan, o co chodzi z tym lakierowaniem Ja nowy jestem i nie qmam takich subtelności
Pozdrowienia
S.

Cytat:
2005-03-03 13:10:55, SlawekH pisze:
Kisztan, o co chodzi z tym lakierowaniem Ja nowy jestem i nie qmam takich subtelności Pozdrowienia S.

Jak widzisz ten na zdjęciu kołpaczek jest pozbawiony lakieru i jest tylko szary plasik.

A tu na tym zdjęcu są orginalne z lakierem (srebrnym)

PS.
Zdjęcie z Allegro

Cytat:
2005-03-03 11:34:50, kisztan pisze:
Ja potrzebuję jedną sztukę ale z lakieram.

Mi potrzeba dokładnie 2 takie kołpaki, Paweł, jeżeli chcesz to możemy się podzielić kosztmi przesyłki(adekwatnie do ilości ) i kolega wyśle tylko w 1 miejsce a my się dogadamy .

Cytat:
2005-03-03 13:40:41, jenes pisze:
Mi potrzeba dokładnie 2 takie kołpaki, Paweł, jeżeli chcesz to możemy się podzielić kosztmi przesyłki(adekwatnie do ilości ) i kolega wyśle tylko w 1 miejsce a my się dogadamy .

Oczywiści kołpaki mogą przyjść do mnie do domciu.
Tylko, że ostał się tylko jeden (a Ty chcesz 2), bo Ja i Cezariusz już zarezerwowaliśmy sobie.

te kołpaki na pewno są srebrne z czarnym napisem DAEWOO
Z tym że nieco już wyblakłe i jeden jest troszkę porysowany. Ale są całe, nie popękane i maja wszystkie zatrzaski. Jeśli jenes i kisztan reflektują to są ich.
Wybaczcie, ale wyślę je takie jak zdjąłem je z kół. Naprawdę nie mam czasu ich myć. Przepraszam.

Przepraszam Cezariusz, nie czytałem ze zrozumieniem Twojego postu. Czy Ty też bierzesz, bo autko w Twoim profilu ma jakieś inne dekle ?
Jeśli tak to dla Jenesa zostanie jeden. Lepsze to niż nic
Dzięki
Sławek