Znikająca elektryka

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
W tej samej chwili praktycznie padły kierunki oraz szybsza prędkość w dmuchawie powietrza. Kierunki mają dobre bezpieczniki nie wiem czy awaryjne nie padły dziś sprawdze. Dmuchawa działa na wolnych obrotach i to rzadko. Cóż może mi ten samochód gnębić bo grypą z białorusi chyba się nie zaraziła

witam!!1

mialem podobna "awarie"

musialem niestety odkreces zegary, i sprawdzis kabelki dochodzące do bezpieczników, ja mam bezpieczniki pod deską rozdzielczą wiec tylko w ten sposob moglem na to zajrzec...bezpieczniki byly dobre, a przewody nie mialy styku i stad takie zachowanie kierunkow i nawiewu

pozdrawiam!

No własnie!!! Nie wiem ile razy to można powtarzać, ale pierwsze coe sprawdź kostki wchodzące do skrzynki bezpieczników - te od strony kabiny pod schowkiem i ten co są wpięte do skrzynki od spodu.

i poruszaj bezpiecznikamui, albo se zaloz nowe. nieprzepalony wcale nie znaczy dobry bezpiecznik

Cytat:
No własnie!!! Nie wiem ile razy to można powtarzać, ale pierwsze coe sprawdź kostki wchodzące do skrzynki bezpieczników - te od strony kabiny pod schowkiem i ten co są wpięte do skrzynki od spodu.

Sprawdziłem

Cytat:
i poruszaj bezpiecznikamui, albo se zaloz nowe. nieprzepalony wcale nie znaczy dobry bezpiecznik

Nowy wsadzony przy wymianie bezpieczników 2 tyg. temu. Potem wymieniony na inny pracujący na tym samym amperarzu w innym miejscu skrzynki.

Mareczek lipa, że musiałeś rozbierać deske widocznie znó czeka mnie kanał (aby tego nie robić pod chmurką tylko w cieple i pogadance)

Problem rozwiązałem a dokładniej dwa męczące mnie od dawna.

Wiatrak ma luźne styki za włącznikiem wystarczy wyjąć przełącznik i docisnąć działa bez zarzutu.

Mianowicie znikająca mi tak namiętnie elektryka była wywołana zablokowanym silnikiem od lewej wycieraczki przedniej. Zaczepiła się o blache (element z wycieraczką) i bez przerwy działał nie ruszając się z miejsca. Auto już nie stwarza problemów natury elektrycznaja.