| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
mareczek_k Łada 2102 Wodzisław Śląski | 2005-03-03 09:41:45 witam!!1
mialem podobna "awarie" musialem niestety odkreces zegary, i sprawdzis kabelki dochodzące do bezpieczników, ja mam bezpieczniki pod deską rozdzielczą wiec tylko w ten sposob moglem na to zajrzec...bezpieczniki byly dobre, a przewody nie mialy styku i stad takie zachowanie kierunkow i nawiewu pozdrawiam! |
Leszek_Gdynia (S) Przyjaciel LKP była LADA 21072 '88 Gdynia | 2005-03-03 09:58:05 No własnie!!! Nie wiem ile razy to można powtarzać, ale pierwsze coe sprawdź kostki wchodzące do skrzynki bezpieczników - te od strony kabiny pod schowkiem i ten co są wpięte do skrzynki od spodu. |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2005-03-03 10:06:18 i poruszaj bezpiecznikamui, albo se zaloz nowe. nieprzepalony wcale nie znaczy dobry bezpiecznik |
-VoDz- SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 2107 Białystok | 2005-03-07 15:08:53 Problem rozwiązałem a dokładniej dwa męczące mnie od dawna.
Wiatrak ma luźne styki za włącznikiem wystarczy wyjąć przełącznik i docisnąć działa bez zarzutu. Mianowicie znikająca mi tak namiętnie elektryka była wywołana zablokowanym silnikiem od lewej wycieraczki przedniej. Zaczepiła się o blache (element z wycieraczką) i bez przerwy działał nie ruszając się z miejsca. Auto już nie stwarza problemów natury elektrycznaja. |