MotoNews.pl

Do wszystkich

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Sluchajcie, szykuje sie aktualizacja, moze zbierzmy w jednym miejscu to co macie do dodania do naszej strony, zeby ulatwic Lasombrze prace.

Sklep w Lodzi (ogolno motoryzacyjny, bardzo dobrze zaopatrzony): AUTO-ART ul. Hubala 3 tel. 6864396

Dobry i tani warsztat pod Lodzia (okolice Andrespola): AUTO NAPRAWA Bedoń Przykościelny - ul. Brzezińska 45 tel. 2134022 - Grzegorz Kołodziejczyk

Proponuje dodac gdzies zdjecia i opis MackaGT nt zamontowania czujnika poziomu plynu spryskiwaczy oraz nowa zakladke AUDIO a pod nia PODSTAWY (tutaj ja sie moge troche wyprodukowac) oraz inne wg. Waszych pomyslow.

W dziale gaz zabraklo linku do artykulow.

Panowie Esperowcy ze Śląska też jak pamiętam wymienili parę namiarów na sklepy i hurtownie - może się odezwą z dokładnymi danymi?. Ja tylko mniej więcej /bez nr tel/ wiem, że w Chorzowie na ul. Truchana firma JADAR , jest też coś ciekawegona ul. Kłodnickiej w Katowicach , orócz tego hurtownia DU w Sosnowcu na ul. Mikołajczyka, sklep fabr.DU Katowice Bogucicka 7 /tel.203-62-62), hurtownia DU w Katowicach na ul. Paderewskiego i taka firma w K-cach o nazwie KAPITAN chyba ul.1 Maja. Co znajdę to uzupełnię szybko a mam nadzieję, że koledzy pomogą.

Panowie !
Te dane wysyłałem Lasombrze już 2 razy, ale jak będzie trzeba poslę i trzeci raz. Mam też kilka nowych, to uzupełnie spis znanych mi sklepów. Ale Lasombra prosił o takie dane na priva, więc jak tu dajemy ?

Ap-Car Łódź ul. Próchnika 19 tel. (42) 6309810 oraz 501284221
czesci karoseryjne
czesci zamienne
akcesoria
oswietlenie
paski klinowe
paski rozrzadu
elementy zawieszenia
swiece zaplonowe
filtry...
pn-pt 9-18
sob 9-13

Mam tez prosbe do "grafikow" o zmajstrowanie jakiegos fajnego bannerka i ponowne umieszczenie bo ten: http://www.lasombra.republika.pl/gfx/Klub_Espero.gif chyba zostal usuniety.

Henbass a ja je wszystkie (listy) mam ,niestety nie mam czasu na razie sie tym zajac.. po sesji panowie , po sesji.. niech to sie skonczy...

Pozdrawiam
Lasombra (imperator, cenzor i morderca niewinnych postów)

To tak dla humoru

Chłopaki dajcie spokój

Gdyby nie te napisy, pomyślałbym, że to zupa była zbyt słona !