Pieprzone złodzieje grrrr

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ojciec wrócił właśnie z zakupów przed chwila....gwizdneli mu kołpaki na parkingu z audi....kurde takiego jak bym złapał to od razu w tyłek nakopał......

Pieprzone to mało powiedziane.

Grzechu wspolczuje.... czasami to mi sie teskni do kodeksu Hammurabiego

kurka no...niby glupie kolpaki ale juz przynajmniej z 50 PLN w plecy.....ech...co z ta Polska...

Mnie kilka dni temu rąbneli przednie światło przeciwmgielne w mojej kochanej BMW . Kurde a nowe kosztuje 400 zł w ASO, ale z drugiej strony to kto kupuje w ASO

najlepiej to im poucinac rece ,dla przykladu jednemu to mzoe reszta by sie otrzesnela

a mi zajebali 15 slupkow ogrodzeniowych z ogrodu... i jak ja teraz zbuduje plot???

Cytat:
2005-02-24 21:47:47, Quattro pisze:
a mi zajebali 15 slupkow ogrodzeniowych z ogrodu... i jak ja teraz zbuduje plot???

No to nie zbudujesz plotu (oczywiscie zarcik )
Brak slow co sie dzieje w tym kraju
"...Miejsce Polska,System Samowolka..."

A mi żadnej padliny nie zajebia, bo jedna nie ma akumulatora, kabli wn i dwoch kol, a druga ma zmielony dyfer

a slupki byly metalowe pewnie ?

wujkowi ostatnio na dzialce pocięli stelaz takiego duzego namiotu....w nocy pocieli, nastepnej chcieli pewnie wyniesc...nie zdazyli bo wujo wzial spawarke i na nowo pospawal.....

tja metalowe

wszystko co metalowe tna...zlodzieje kurde no....

a Piter uwazaj - bo Ci padlinke na wózek wrzuca i tez na zloma zawioza

nie zdziwilbym sie... nam zwineli 125p bez kol, silnika ze skrzynia i mostu, lezace na dachu....

Cytat:
2005-02-24 22:08:25, Piter20 pisze:
A mi żadnej padliny nie zajebia, bo jedna nie ma akumulatora, kabli wn i dwoch kol, a druga ma zmielony dyfer

to jak Ty jutro na zlota przyjedziesz

może go dzisiaj zaspawam na sztywno

a moze na holu

heh mnie dwa razy wyjeli z samochodu sprzeta grajacy ... raz straty 400 a drugi raz 2000 zl...

mi jak z poprzedniego 132 wyjeli radio to je potem w smietniku przy parkingu znalazlem

Powinny im ręce uschnąć pewnie już są fo kupienia na allegro...

Mi tez w Kraku okradli 2 razy auto... Po pierwszym razie usunalem zamki i zalozylem centralny to weszli przez tylna klape bagaznika. Tylko do tej pory nie wiem po co im byl moj koc "tjuningowy" na ktorym czasami kladlem sie pod ritmolotem