... małopolska gleba ......

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
... niop ..... i stało sie ...... w sobote wraz z SEBADOMINIKA wymieniliśmy w Essiku springi ..... fotki wrzuce wieczorem ...... przy okazji Essik dostał "nową" tarcze sprzegła ....... teraz to można jeżdzić .....

Czekamy z niecierpliwością na fotki

no i co z tymi fotkami

.... spox ... właśnie lecą do Noska .... jeszcze momencik ....

.. nio ..... fotki są .....

... tył przed i po obniżeniu ...

.. przód przed i po obniżeniu .....

.... z przodu nie widać tak bardzo jaak siadło ..... poniżej winowajca .....

..... a tu jaak mie sie do auta 5 rosłych chłopa zapakowało ....

.... niop i jeszcze raz glaba z bliska .....

bardzo ładnie opadł
ale szkoda, że nie ma foto z odległości....wtedy najlepiej widac efekt

.. spox .... coś załatwimy ....

pięknie a jakie springi założyłeś??

ale powiem szczerze, że bardzo mocno usiadł, szczególnie z przodu......to wygląda na obniżenie tak ok. 70mm........troche za mocno jak na seryjne amory

[ wiadomość edytowana przez: micab dnia 2005-02-01 00:26:32 ]

.... niee ... wczesniej na złamanej sprężynie siedzieł 10 mm wyżej .... teraz mu wychodzi - 40 mm .... np. w porównaniu z benym 111 ..... a on ma serie ..... co do amorów to totalna kicha .....

... może jestes mi jakieś w stanie polecić ....

mily.....uwierz mi...trochę się na tym znam i 40mm to napewno nie jest tzn. może sprężyna jest -40mm, ale na seryjnym amorku zawsze mocniej siądzie niż na sportowym.....

co ja Ci mogę polecić....napewno nie chcesz na to dużej kasy wydać......więc pozostaje szukac czegoś używanego.....ale napewno sportowych amorków....już bym się w seryjne nie pchał przy sport srpingach

.. niop ... mam zamiar się w sportowe zaopatrzyć .... niop i myśle że 1000 zł to maax ....

Strasznie usiadł samochód, to wygląda jak 70 mm. Gleba kozak.
Nom.... a ja za KW 1400 sobie życzę, może ktoś się skusi heh .

[ wiadomość edytowana przez: KriSSo dnia 2005-02-01 00:52:55 ]

to trzeba było odrazu KIT kupować.....np. supersport miałbyś za 1300zl około....

Cytat:
2005-02-01 00:32:53, mily-swiety pisze:
.... niee ... wczesniej na złamanej sprężynie siedzieł 10 mm wyżej .... teraz mu wychodzi - 40 mm .... np. w porównaniu z benym 111 ..... a on ma serie ..... co do amorów to totalna kicha ..... ... może jestes mi jakieś w stanie polecić ....

możesz kupić od Baksa , ale tylko na tył , bo przód ja biorę

..... .....

Cytat:
2005-02-01 00:50:55, micab pisze:
to trzeba było odrazu KIT kupować.....np. supersport miałbyś za 1300zl około....

Albo KW od Krisa za 1400

... hehe ... kusicie ...... a że to juz taak jest że w miare jedzenia apetyt rośnie ..... ... pomyśimy ....

Cytat:
2005-02-01 00:55:06, KriSSo pisze:
Albo KW od Krisa za 1400

rozłóż na raty 0% to może pójdą

Mily Ty nie mysl za duzo Najpierw pojezdzij na tym co masz ... naciesz sie a potem zachciej wiecej ... a nie ze po 1 dniu juz chcesz wiecej i wiecej i wiecej

Amorki to jest droga zabawa ... komplet KONI po megazajebistych cenach zalatwionych przez noska to 1000 przód i 700 tył nowe.

Ceny nowych skutecznie zachecaja do kupowania uzywanych tak wiec czekaj ... szukaj na allegro ... na forum ... w koncu trafisz cos. Czy to KONI czy FK.

Acha co do gleby ... jak dla mnie jest wsamrazowa ... lekki klin .. naprawde mi sie podoba - ja mam przod 2 cm nizej ... i chyba troche nisko jest. Tylu nie porownuje. Calosc naprawde bardzo mi sie podoba optycznie - to jak pracuje zawieszenie to musisz wyczuc sam testujac pare dni ...