Szlak mnie z tym gownem trafi;/

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wchodzi dzisiaj pod auto bo uklad wydechowy zdejmowalem;/ No i tak patrze i podloga jest pordzewiala na wylot( miejsce gdzie pasazer z tylu za kierowca trzyma nogi) qwa przeciez jeszcze dalej przejdzie i ja z siedzeniem wypadne;/ Macie jakis pomysl bo sie jeszcze w zyciu z czyms takim nie spotkalem;/

jedynie teraz wstawki cie ratują bierz się ostro za robotę bo rzeczywiście kiedyś z siedziskiem wypadniesz

Ale sa jakies gotowe reperaturki?? i od razu progi trzeba wymienic

u mnie jest to samo, i z przodu pod nogami kierowcy na zgrzewie tez juz sie sypie, najgorsze gowno jakie w aucie moze byc to chyba rdza cholerna, strasznie mi to na nerwy dziala

A mnie wkur.... to że podproża są całe a gnije blach niędzy podprożem a drzwiami przednimi. Jakbym kur...cze na zajżał pod uszczelki przedniej szyby, przy większej prędkości wpadłaby szyba do środka,już powoli deszcz lał sie do środka.I to MkVII

to co auto do blacharza wyje... wnetrze i niech zrobia nowe podlig prodi i prowadnice;/

Cytat:
2005-03-08 16:02:44, Bakster pisze:
Ale sa jakies gotowe reperaturki?? i od razu progi trzeba wymienic

witam
jest taki oto patent (testowane na zwierzętach w malaczu i moim poprzednim escorcie):
-trzeba mieć grubą tkaninę brezentową najlepiej
-silikon uniwersalny
-nożyczki
tkanię wycinamy na miarę,smarujemy z obu stron silikonem i zaklejamy dziursko
tak miałem w malaczu pół podłogi a w escorcie 1/4

Cytat:
2005-03-08 16:31:51, cremon pisze:
witam jest taki oto patent (testowane na zwierzętach w malaczu i moim poprzednim escorcie): -trzeba mieć grubą tkaninę brezentową najlepiej -silikon uniwersalny -nożyczki tkanię wycinamy na miarę,smarujemy z obu stron silikonem i zaklejamy dziursko tak miałem w malaczu pół podłogi a w escorcie 1/4

Ale hardcore
Do blacharza jedz wyspawa Ci i zakonserwuje i na pare latek spokuj.

Cytat:
2005-03-08 18:58:08, Seba pisze:
Ale hardcore Do blacharza jedz wyspawa Ci i zakonserwuje i na pare latek spokuj.

to już zamierzchła przeszłość! teraz mam prawie 17-to latka ale tym razem zdrowy jest jak cholera a niewielkie pęcherze na nadkolach i krawędziach drzwi będę robił u fachmana wiosną.Tego nie zapuszczę bo na rowerze bym do pracy 35km pomykał