| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
kowluk SYMPATYCZNY GOŚĆ LADA 21072,GOLF III ... Wroclaw | 2004-09-18 22:54:16 Potrzebuje pomocy w sprawie wyminy uszczelki szyby kierowcy ( w drzwiach) i jak ją wyjąc stamtąd ? Czy razem z szyną i w jakiej kolejności ? Czy musze wyjąc najpierw szybe z drzwi ? Czy ktoś już to kiedyś robil? Pomocy !!!!!!!!!! Prosze o pomoc!!!!!! pozdrowienia |
sheriffnt Loża Szyderców Łada 21072/Fiat Temp ... Gdynia | 2004-09-19 01:08:03 Witam
odkręc mechanizm opuszczania szyby, potem szyny uszcelka wyjdzie po odsunieciu szyn, potem kolej na szybe... |
humel SYMPATYCZNY GOŚĆ 2107, 2108 (kiedys) ... Poznań | 2005-02-27 23:39:09 odgrzebalem tego posta bo nie chcialem zakladac nowego...
panowie samarowcy: czy samarka na rantach przednich blotnikow, zaraz pod maska posiadala jakies gumowe uszczelki ?? zaczyna mnie to zastanawiac.. bo po ostatniej sniezycy znalazlem deczko platkow sniegu na aku... to jedno .. a teraz drugie pytanie: jak u was wyglada spasowanie przedniego noska i przednich blotnikow ??.. jakiej szerokosci jest to odstep ?? bo u mnie (tak mi sie wydaje) chyba coraz bardziej sie zwieksza )))
do moderatorow: mozna by z tego watku stworzyc nowy: np Uszczelki - Samara |
Artur-1 Lada Samara sedan & ... Bielsk Podlaski | 2005-02-28 01:56:53
Jesli pytasz o miejsce w ktorym sa sruby mocujace blotnik to nie ma tam uszczelek. Mozesz sprobowac wkrecic gumy ktore sa z przodu maski (takie dwa bolce). Powinna sie wtedy nieco opuscic. Odstep miedzy blotnikiem a noskiem wynosi okolo 0,5 cm na dole, na gorze chyba troche wiecej (u mnie) .Nosek jest przykrecony na jakies 8 wkretow wiec jak je poluzujesz moze uda Ci sie ustawic ten plastik wg zyczenia. |