NA KAŻDY TEMAT

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Co wejdę na forum to widze mnóstwo osób zalogowanych a mało kto sie wypowiada. Czy ze mną coś nie tak czy na tym forum obowiązuje jakieś milczenie - na poprzednim tego nie było

Na poprzednim było gorzej.
Tutaj sami cichociemni

Tez to zauwazylem Normalnie nie mam co pisac nawet tutaj bo nikt sie nie odzywa Co jest panowie?.

Trzeba czuczu poruszyć jakiś drażliwy temat ale juz nie niebieska beczkę

To ja w sprawie Modlina: co powiecie na niskie 10-tki albo wysokie 9-tki 1maja? Szykuje sie wielki suprise, ale wiecej nie moge powiedziec

Tematów jest pełno, może będziemy rzucali tematy? coś się wybierze)
- Jaki powinien być wiek otrzymania prawa jazy?
- Czy prawko powinno być bezterminowo?
- Czy kobiety jezdzą bezpieczniej?
- Prędkość w mieście.
- Światla przez caly rok.
- Dlaczego płacimy za autostrady, skoro to tylko przerobione drogi a nie nowe?
itd, ja tak mogę długo.))

A no fakt cisza wieje, pewnie dlatego ze nie ma gwiazdek i nie ma po co postow nabijac

He He He MINIO fakt gwiazdek brakuje fajna zabawa byla...
A jak juz jakis temat rozkrecac to wszystko tylko nie polityka, bo jakos tak dziwnie zbiera mnie na torsje na sama mysl.

Toom przeciez prawka są bezterminowe - mam takie?

własnie jacu trzeba by było sie wkoncu spotkac w tym tbg bo codsziennie po 10 razy przejezdzam kolo twojej fury ale nigdy cie nie moge spotkac

Spoxik, narazie w rozjazdach będe piątek czyszcze autko a w sobote do ryk jade na spot mazda speed. Wekend majowy w firmie spęczam VAT na 22% zmieniam k-rwa mamy 7000 tyś pozycji na stanie z tego 70 % do zmiany.

Cytat:
2004-04-23 02:01:47, MINIO pisze:
A no fakt cisza wieje, pewnie dlatego ze nie ma gwiazdek i nie ma po co postow nabijac

Jak to niema? Ja juz mam **

Bezterminowe prawko jest- ale powinno byc na 10 lat tylko. niewazne.

Jak juz wszyscy tu na kazdy temat to popierdziele o tym jak zepsula mi sie instalacja gazowa. Przez tydzien na benzynie daje w kieszen (13l/100km). Dobrze ze tylko przelacznik siadl, kupilem nowy za 50 i wio. Moze ktos zna jakies tanie hurtownie z czesciami gazowymi na przyszlosc?

Cytat:
2004-04-22 23:20:34, Piotrek83 pisze:
To ja w sprawie Modlina: co powiecie na niskie 10-tki albo wysokie 9-tki 1maja? Szykuje sie wielki suprise, ale wiecej nie moge powiedziec

Ja licze na to, ze moze wkoncu niektore auta pojada tak jak pokazuja ich liczby

Tom w sandomierzu na gieldzie gosc ma tanie części, nówkę parownik do poldka kupiłem za 200 zł.

Toom to jak ty jeździsz tym samochodem, że Ci robi 13l /100 km ?? Strasznie dużo !!!!!!

13l benzynki niestety zdarza mi się bardzo często. Ale instalacja gazu pomaga w skutecznym ograniczeniu wydatków. Może coś jest źle uregulowane, ale raczej nie narzekam. Komputery samochodów którymi jezdziłem pokazywały często takie wartości średnie, więc poprostu mam wrażenie że to styl jazdy.
Nie mam przynajmniej żadnych problemów z regulacją i spadkiem mocy przy pracy na klimie.
Przy spokojnej jeździe na trasie to jest 11-13l /100km gazu. Przy ostrej na trasie z klimą wychodzi 14-16l /100km. 18l na trasie pozwala na przejazd do Wawy w czasie poniżej 2:30)
Co do zużycia paliwa w silniku 1,8T Passat (mój bez T):
cykl miejski 11,4-11,8
poza miastem 6,8-6,8
średnio 8,4-8,6

[ wiadomość edytowana przez: toom dnia 2004-04-27 12:10:24 ]

w LEADER PRICE jest piwo "Bagno" 0,5 l za 1,09zł spoko jutro sie przejade po tego browca i go przetestuje ................................... dalsza transmisja danych ..................................... po tescie .................. o ile bedzie

A ja siedze w biurze, wszystko mnie wk... i pije trzeciego redsa - jak ja do domu pojadę

Ale tu pustki, zalogowanych kilku zawsze a brak nowych postów powiedzcie jak sie wam żyje w uni