Car audio Kraków

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam pytanie gdzie w Krakowie jest jakiś sympatyczny warsztat który pobawił by się przy moich tylnych głośnikach
Kupiłem głośniki Pyle i zamocowałem je w orginalnych otworach w plastikach bez przejściówki poprostu wypalając po 4 otwory na wkręty i efekt jest taki że burcza i zbyrcza przy basach gdyż każdy głośnik zmocowany jest tylko na 3 wkrętach bo na czwarty pod szybką nijak nie było dojścia śrubokretem. Trzeba by było wstawić coś tłumiącego między głośnik a plastik i oczywiście skręcić to na 4 wkręty - i do tego szukam speca Byłem na 29 listopada ale tam jakiś debil zaczął sie wymądrzać, był hamski i w ogóle, zamiast powiedzieć że sie tego nie podejmą to dał popis swojej hamskiej i zarozumiałej natury (mimo że to tam kupiłem Pionierka za 1200 zł)
A teraz szukam sympatycznego warsztatu gdzie jakis magik by to po prostu wziął i zrobił
Byłbym wdzięczny za namiary i jakies rady co zrobić z tymi głosnikami

A sprobuj podjechac na Brodowicza 6 do firmy RAVIS... Zakaldaja radia samochodowe , cb, gps i takie tam pierdoly...
tel 411-15-33
Moze Ci pomoga bo idzie sie z nimi dogadac....

A ja robiłem sam i wyszło tak :

W razie czego służę pomocą.

Dzięki za pomoc
Postaram sie zasugerować takie rozwiązanie na Brodowicza

A ja u siebie inaczej to rozwiązałem. Poprostu wyciełem w tym plastikowym "balkoniku" wiekszy owal, taki jest potrzebny pod głosnik 6"x9". I wyszło to całkiem nieźle, bez rzadnych przejściówek i prezentuje się tak:

Maniurka, ja mam to rozwiązane tak jak u Ciebie, mało tego... mam jeszcze identyczne głośniki