| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
m4lcolm 520 gołdap | 2005-03-06 21:01:14 Witam
Mam mozliwosc kupienia elektonicznego zegara do E-34. Mam wskazowkowy i nie wiem czy elektronik bedzie dzialal (zawsze to ladniej wnetrze bedzie wygladalo )
Z gory dziekuje i pozdrawiam |
m4lcolm 520 gołdap | 2005-03-07 23:18:39 Z tego co sie dowiedzialem to bedzie dzialac ale nie bardzo ufam mechanikom z mego miasta Powiedzieli mi, ze zegarek bedzie wskazywal godzine ale moze byc problem z przelacznikiem na temperature (podobno bedzie sie wieszal). Tylko tak sie zastanawiam co tam moze sie zawiesic :/
Pozdrawiam |
tolo84 (S) BMW Master (Moderator) BMW E36 Bydgoszcz | 2005-03-07 23:55:46 nie bedzie pokazywac temperatury bo wersja bez cyfrowego zegarka nie ma czujnika temperatury, maja racje mowiac ze nie bedzie dzialac jak nalezy |
tomek_web BMW 525i VANOS Działoszyn | 2005-03-09 12:31:58
Pablo76 tez zamówiłem taki zegrek ! Wskazówkowy odłączyłem a podłączyłem ten elektroniczny . Po podłączniu NIC . Czarny wyświetlacz, nic nawet nie miga ( i na przekręconej stcyjce też ) . Gdzies na forum przeczytałem że w e34 trzeba troszkę przerobić elektryke po podłączniue tego zegarka elektr. ( poprowadzić dodatkowy kabel do kostki czy cuć?? Nie wiem ) Czy u Ciebie działa bez zarzutów? Wyswietla godzine bez przeróbek ( od razu po wymianie z analogowego ) Bo do temp. musze dokupic czujnik zewnetrzny . A może trzeba dokupić jeszcze oddzielną wiązke kabli . SAM JUZ NIE WIEM ??? POMÓŻCIE _ PLIZZZZ Pozdrawiam tomek_web@wp.pl |
![]() pablo76 Bmw 525 i Warszawa | 2005-03-10 19:52:08 Do mnie jeszce nie doszła paczka na co jestem wkur... ale jak tylko bede miał to zaraz go tam wmontuje i opisze co jest grane |
Buczer (S) BMW Master (Moderator) BMW E-34 520i Gliwice | 2005-03-10 20:39:28 Z tego co czytałem już kiedyś na forum to nie bedzie wam działał ten komputerek jeżeli włożycie go w miejsce starego zegrka. Ja mam pół komputerek - czyli pokazuje mi temperature czas, date.
Chciałem zmienić na pełen komputer i powiedzieli mi że trzeba kupić komputer z orginalną wiązką do niego. Czyli podobno z kablami do czujnik atemperatury, do obliczania spalania itp. itd. Więc sądze że przy wymianie u was także potzreban jest ta cała wiązka. |