Radio bmw

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mam pytanko troche dziwne ale nie wiem jak wpisac kod do radia orginalne est

chyba byl juz podobny temat, kod wpisywalo sie przyciskami od numerow zapamietanych stacji a jesli juz nie idzie wprowadzic tego kodu to znaczy ze zostala wykorzystana ilosc mozliwosci wprowadzenia zlego kodu, w tym wypadku bedziesz musial sie udac do jakiegos serwisu i wydac okolo 30-50zl na rozkodowanie.

[ wiadomość edytowana przez: tolo84 dnia 2005-03-11 10:04:52 ]

Cytat:
2005-03-11 10:03:29, tolo84 pisze:
to znaczy ze zostala wykorzystana ilosc mozliwosci wprowadzenia zlego kodu, w tym wypadku bedziesz musial sie udac do jakiegos serwisu i wydac okolo 30-50zl na rozkodowanie. [ wiadomość edytowana przez: tolo84 dnia 2005-03-11 10:04:52 ]

... lub poczekać chyba 3 godz. aby mieć następne 3 możliwości ...

w moim przypadku nie zadzialalo odczekanie nawet 3 dni (radio bmw reverse) ;] zreszta jak ktos nie zna kodu i wpisal go 3 razy zle to watpie czy przy kolejnych 3 razach trafi. i tak trzeba bedzie jechac je rozkodowac

[ wiadomość edytowana przez: tolo84 dnia 2005-03-11 14:42:51 ]

dzieki za rade a mam jeszcze jedno pytanko jak wyciagnac to radytjko

powinny byc takie pionowe zaslepki podluzne na krawedziach jak je wyciagniesz to zobaczysz 4 otwory, bedziesz mogl wycaignac szczypcami do radia albo wlozysz do tych otworow cos o odpowiedniej srednicy i radio wyjdzie

nie wiem jak jest w e36 w e34 zciągasz gałkę od głośności i delikatnie śrubokrętem podważasz panel jak puszczą zaczepy i ściągniesz panel będą śrubki torxy odkręcisz je i radio wyjdzie w mojej była bavaria buisness