MotoNews.pl

[126] kolor felg

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Właśnie się wczoraj zaopatrzyłem w cztery felgi, na które bede zakładać na wiosne letnie opony. Felgi musze wyczyścić i pomalować. No i tu pojawia sie problem... Na jaki kolor je pomalować?? Czarny, srebrny, biały...?? Co do białego, to wydaje mi sie wieśniacki do jeżdżenia na codzień... aha, felgi są jak najbardziej standartowe (12''), a mój bączek jest w kolorze - czerwony sporting Kurczak, doradźcie coś, bo jutro sie za nie biore...

Jak 12" to jakiś ładny szary , ew. srebrny...

jak masz czerwony to też czarne będa pasować

[ wiadomość edytowana przez: owz dnia 2005-02-28 08:32:34 ]

do czerwonego tylko BIAŁE

no wiem, że białe pasują do czerwonego, ale mój malacz jest całkowicie standartowy, no i wydaje mi sie, że wtedy bedzie to wieśniacko wyglądać, co innego gdyby był np. obniżony, wzmocniony itp., ale do serii chyba to jednak nie pasuje?? a może sie myle??

co ty gadasz...chcesz być trendy? załóz białe felasy!!!!

tak serio, to białe na jazdę na codzień też się ładnie prezentują...przeciętnemu młodemu kowalskiemu będą się pozytywnie kojarzyć, a jego kolega koszmarski przyjdzie z kluczem krzyżowym i ci je zakosi, bo mu też się podobają, i je założy do swojego malucha, który stoi 2 miejsca dalej od Twojego... białe te best. z czerwonym naprawdę za**biście się prezentują...

staaary będziesz trendy...!!!

myslałem nad tym, żeby pomalować na dwa kolory, tak jak to zrobił DOOH, czyli ranty srebrne, środek czarny

[ wiadomość edytowana przez: gumbas5 dnia 2005-02-28 09:07:08 ]

ale czarny do czerownego tak się słabo prezentuje... no...zresztą zrób jak Ty wolisz...nasze zdania poznałeś

ok, czyli, albo białe, albo dwukolorowe dzienx, za sugestie

biały wyglada dobrze ale na flegach od CC/SC, a na zwyklych maluchowski to chooojnia z grzybnia. pomaluj je na ladny srebrno/szary kolor.

Cytat:
2005-02-28 09:27:29, stasiu pisze:
biały wyglada dobrze ale na flegach od CC/SC, a na zwyklych maluchowski to chooojnia z grzybnia. pomaluj je na ladny srebrno/szary kolor.

Dokładnie tak! Biały nie pasuje na 12" mnaluchowe ffuuuujjj Mówie ci szary(bedziesz orginalny przynajmniej, bo na szarych felach jeździ znikoma ilość aut) albo srebrny czarny mi sie nie podoba, bo z daleka wogóle felg nie widać...

biały na felgi inne niz maluchowskie

maluchowskie tlyko na srebrno lub szaro..

Wieśniacko felgi białe wyglądają do wieśniackiego auta. Jeśli jest wieśniacki (zapewne nie) to na biało. Zresztą nie bez powodu w sporcie i nie tylko stosuje się biały kolor. Jeśli jednak ktoś interesuje się "mocnym" audio w maluszku i ma białe fele to faktycznie wieś..... Debatować można tak dalej, bo kołowa wiejskich kaszli ma srebrne kołpaki "trzaskacze" lub srebrne alu tak więc tu wieś czy nie nie ma nic do gadania!! Poprostu kwestia TWOJEGO widzimisię!!

Cytat:
2005-02-28 09:27:29, stasiu pisze:

dobrze prawi dac mu wodki
biale 12" to maksymalna porazka, 12" to najlepiej czarne.

biale 12stki do serii = wies i goralska muzyka...

Taki kolorek jak poprzednie fele ŁukaszaC
Ładniutki szary kolor
PZDR

no w swoim kancie miałem taki "fabryczny" kolorek nałożony, nieźle sie wtedy narobiłem przy czyszczeniu felg... ale teraz chciałem "poeksperymentować", no ale nad szarym tesh sie zastanowie, skoro "nalegacie"

ja seryjne 12stki mam mazniete na szaro, a białe od cc które kupilem pare dni temu sa juz przygotowane podkładem i czekaja na biała farbe.

Cytat:
2005-02-28 14:16:37, Krzyh00 pisze:
biale 12stki do serii = wies i goralska muzyka...

Popieram
Ale do "rejli stajl" jak najbardziej Foto w profilu

no własnie o tym cały czas mówie, że białe felgi bardziej pasują do "rejli stajlu" niż do serii