MotoNews.pl
6 Blacharz w okolicach warszawy pilnie poszukiwany (85262/27) - PT

Blacharz w okolicach warszawy pilnie poszukiwany

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
kilka dni temu stałem się posiadaczem poloneza 1,9 GLD, ale jest strasznie "dziurawy". czy możecie podać namiary na taniego mechaniora.

taniego czy dobrego?? bo to różnica

ja też bym się podłączył pod pytanie. Mam do wymiany progi i podłużnicę do zespawania - jest lekko (na razie) nadpęknięta. Przydałby się fachowiec, który zrobi to w miarę solidnie, ale zostawi parę złotych w portfelu

Cytat:
2005-03-01 23:06:36, piter_mg pisze:
ja też bym się podłączył pod pytanie. Mam do wymiany progi i podłużnicę do zespawania - jest lekko (na razie) nadpęknięta. Przydałby się fachowiec, który zrobi to w miarę solidnie, ale zostawi parę złotych w portfelu

Spróbuj: 612-77-94 (Wał Miedzeszyński) - robili mi podłużnicę. Solidnie i w miarę tanio.

Białołęka ul. Drożdżowa - konkretni kolesie

Kąty Węgierskie pod Warszawą (niedaleko-kwadrans od giełdy). Bardzo dobry i tani fachowiec. Tel podaję na priva.

Cytat:
2005-03-01 23:03:40, Qbk pisze:
taniego czy dobrego?? bo to różnica

i dobry i tani!!!!!!!1

dzięki wszystkim za informacje i namiary (ale nadal jestem otwarty na dalsze propozycje). Na razie jestem na etapie odkładania kasy na blacharkę... bo zrobić na wiosnę będzie trzeba - ruda tej zimy (i nie tylko tej) dała w kość mojemu autku