Biale zegary-pytanko

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
czy ktos moze mi powiedziec czy jest mozliwosc sciagniecia bialych zegarow ze stronki jezeli tak to jakiej????????? :-? mrbus@wp.pl 8)

Ale najpierw powiedz jakiego masz Essiego ... jesli MK7 to przejzyj ostatnie watki o zegarach ... Yareq chyba wklejal jakis wzór.

2000roczek z elektronicznym wyswietlaczem km

A może będzie coś do mk4 bez obrotka bo szukam

No to tak jak mowie ... poszukaj w ostatnich watkach - ew. zapytaj Yareq'a

oj boje się że nie będzie bo piszesz że masz elektroniczny wyświetlacz a na stronce były zegary ale do samochodów bez elektryki. ale mozesz zrobić np w corelu gdyż te co masz są o wiele łatwiejsze do zrobienia.

Fryszard .... to jest zero problem zeby to zrobic wystarczy wypelnic dziury na licznik i dociac potem na rzywca skalpelkiem.

Tutaj post Yareq'a ... o tkrym mowilem :

Cytat:
A może takie, co prawda są bez samochodzika, ale zawsze można zmodyfikować . Kiedyś robiłem sobie do MKV to na każdym umiejscowiłem innego essika
-

wielkie wam dzieki.!!!! NoSeK z tej gotowizny to raczej nic nie wyjdzie bo tylko orotomiesz by podszedł a reszta ma calkiem inny wyglad. Ale wielkie dzieki jak wam kiedys taki licznikm wpadł w oko to zapodajcie cosik na moja poczte mrbus@wp.pl. z góry wam wielkie dzięki!!! pozdrawiam MŁODY 8)

witam
A moze ma ktoś z kolegów wzory do MKV z samochodzikem?