Swietlowki pod autem to teraz wiocha

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Link do strony

[ wiadomość edytowana przez: ewos dnia 2005-03-01 11:19:46 ]

Na podanej przez Ciebie stronie jest link do kolejnej wspaniałej stronki. Tam skolei są do obejżenia filmiki ukazujące, jak to cudo w praktyce się zachowuje. Muszę to mieć

No to musicie się zgłosić do jednego z bywalców tutejszego forum.
Widziałem w profilu

-----------------
Benzinový 3,6litrový vidlicový šestiválec

Jaaaa piernicze zamówie do swojego wózka widłowego

Właśnie chcę kupić rolki na wiosnę coby poruszać się trochę... Może mają wersję i do nich

Pewnie mowa o mnie??

Eeeee - a już miałem ogłosić konkurs, kto szybciej znajdzie właściciela. Spaliłeś.

-----------------
Benzinový 3,6litrový vidlicový šestiválec

Bo niektorzy nie umieja sie baic

hm cos z pokroju plastikowych nalepek na klapki wlewu tyle ze ten "tjunink" wymaga wiekszych nakładów finansowych. ciekawe ile wytrzymuje układ wydechowy z czymsc takim

nie wiem czy ktos z was czytuje czasopismo Gt? (notabene w zeszlym numerze byl opis stuningowanej Omegi B Mv6)
w kazdym badz razie tam testowali te ,,flamery'' na malym seicento. wedlug nich nie wplywa to w zaden sposob na uklad gdyz sam flamer jest zainstalowany poza koncowym tlumikiem i nie ma mozliwosci zniszczenia tlumikow. Stwierdzili takze ze nie wplywa to ujemnie na zderzak (nie zanotowali przypadku stopienia) w ogole z zaznaczeniem ze nie powinno sie tego uzytkowac na skrzyzowaniach itp. stwierdzili ze jest to dobre jakosciowo urzadzenie (np do uzytku na zlotach)