MotoNews.pl

Co to za patent ? Nanoplex w Cabrio ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Napisał do mnie gościu z Hiszpani. Ma malca Cabrio i problem z pewną częscią. Dla mnie wygląda ona jak nanoplex ale jakis dziwny. Możecie potwierdzić co to jest ?

Tutaj sa foty tego cuda i jego auta:

http://dooh.virtu.pl/hiszpan/

A tutaj treśc maila:
>Hello, congratulations for your club fiat 126. I am writing to you from
>Spain.
>
>I have a fiat 126 cabriolet and there is a problem with a piece. The car is
>imported from Poland
>I would like your help to find a piece for the electric system.
>
>I have included a photo of the piece.
>I need your help to find this piece as my car is not working at present and
>I have looked everywhere and can't find it. I have also included a photo of
>the car.
>Hoping to hear from you soon. Thanks very much in advance for your help.
>And you know that any favour you need from Spain you only have to ask.

a nie jest to jakiś moduł z poldofona czy cuś, ktoś kiedyś coś o tym pisałe, że można jakoś to wykorzystać ale nie pamiętam dokładnie

to jest nanoplex tylko ze w innej obudowie!! własnie teraz wziołem do reki swojnanoplex i wejscie ma identyko i tyle samo pinow wiec bankowo jest to nanoplex

Cytat:
2005-03-02 14:30:18, fulda pisze:
to jest nanoplex tylko ze w innej obudowie!! własnie teraz wziołem do reki swojnanoplex i wejscie ma identyko i tyle samo pinow wiec bankowo jest to nanoplex

ale dlaczego ma nabite Made In Poland, ja mam np Magnetti Marelli i ma wybite Made In Italy!!

a jednak nie to samo jeszcze raz dokładnie zobaczyłem i jednak nasze nanoplexy maja wiecej o jeden pin :/ ale wynalazek i to nadodatek polski pierwszy raz widze.

a jednak nie to samo jeszcze raz dokładnie zobaczyłem i jednak nasze nanoplexy maja wiecej o jeden pin :/ ale wynalazek i to nadodatek polski pierwszy raz widze.

Cytat:
2005-03-02 14:35:43, fulda pisze:

Ja też dokładnie zobaczyłem i u mnie wychodzi 7 w obu jakbym nie liczył ale może przyjąłem żle granice całkowania...

"Nauka radziecka zna takie przypadki. Na przykład od
środy do niedzieli są 4 dni, a od niedzieli do środy 3".

Z tym biciem na częściach "Fiat" czy "Magnetti Marelli" różnie bywa. Zależy kto dostał licencję.
Spotkałem się z przypadkiem że cała seria lusterek do Punto poszła pod walec bo Magnetti Marelli nie dostało licencji na produkcje a usunięcie ich loga więcej kosztowało niż sama produkcja tych lusterek Paranoja