Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() dooh F&F Sympatyk GM Korsa Gliwice | 2005-03-02 08:48:23 Napisał do mnie gościu z Hiszpani. Ma malca Cabrio i problem z pewną częscią. Dla mnie wygląda ona jak nanoplex ale jakis dziwny. Możecie potwierdzić co to jest ?
Tutaj sa foty tego cuda i jego auta: http://dooh.virtu.pl/hiszpan/ A tutaj treśc maila: >Hello, congratulations for your club fiat 126. I am writing to you from >Spain. > >I have a fiat 126 cabriolet and there is a problem with a piece. The car is >imported from Poland >I would like your help to find a piece for the electric system. > >I have included a photo of the piece. >I need your help to find this piece as my car is not working at present and >I have looked everywhere and can't find it. I have also included a photo of >the car. >Hoping to hear from you soon. Thanks very much in advance for your help. >And you know that any favour you need from Spain you only have to ask. |
![]() owz F&F Sympatyk sejo/passat Poznań/Skórzewo | 2005-03-02 10:08:36 a nie jest to jakiś moduł z poldofona czy cuś, ktoś kiedyś coś o tym pisałe, że można jakoś to wykorzystać ale nie pamiętam dokładnie |
![]() fulda seicento 1,4 16v Zabrze | 2005-03-02 14:34:39 a jednak nie to samo jeszcze raz dokładnie zobaczyłem i jednak nasze nanoplexy maja wiecej o jeden pin :/ ale wynalazek i to nadodatek polski pierwszy raz widze. |
![]() fulda seicento 1,4 16v Zabrze | 2005-03-02 14:35:43 a jednak nie to samo jeszcze raz dokładnie zobaczyłem i jednak nasze nanoplexy maja wiecej o jeden pin :/ ale wynalazek i to nadodatek polski pierwszy raz widze. |
![]() dooh F&F Sympatyk GM Korsa Gliwice | 2005-03-02 20:27:20
Ja też dokładnie zobaczyłem i u mnie wychodzi 7 w obu jakbym nie liczył ale może przyjąłem żle granice całkowania... "Nauka radziecka zna takie przypadki. Na przykład od środy do niedzieli są 4 dni, a od niedzieli do środy 3". |
![]() Chudy89 F&F Sympatyk Polonez Caro 1.6GLI Katowice | 2005-03-02 20:56:07 Z tym biciem na częściach "Fiat" czy "Magnetti Marelli" różnie bywa. Zależy kto dostał licencję.
Spotkałem się z przypadkiem że cała seria lusterek do Punto poszła pod walec bo Magnetti Marelli nie dostało licencji na produkcje a usunięcie ich loga więcej kosztowało niż sama produkcja tych lusterek ![]() ![]() |