| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
CZUCZU (S) User Kia CEED KTSW MEMBER | 2005-06-09 09:51:45
No to nam zaili cwieka - mysle ze mimo wszystko trzeba sie zastanowic nad Mielcem i integracją adam !!!! Jest jak jest ale pokażmy że podkarpacvie zorganizuje najlepszycykl w polsce !!!!! Wpisujcie siekto jest za - jakby wyszło za rok mamy eliminacje MP [ wiadomość edytowana przez: CZUCZU dnia 2005-06-09 19:52:01 ] |
zoom User zoom zoom | 2005-06-09 10:23:09 PAN kazal nam wybaczac Jak juz nawet sami pisali - to byl odwet za wiadomo kogo Ja ich rozumiem i popieram integracje.
No ladny tekscik Oziątko napisało
Mysle ze mozemy czuc sie dumni
Z kazdym rokiem stawiamy coraz wyzej poprzeczke i ją pokonujemy.. Jeszcze raz gratulacje bo slowa Ozz`a sa takie a nie inne dzieki kazdemu ktory bral udzial w przygotowaniach. Pozdr. |
okrotnik User ALFA ROMEO 155 Super nisko | 2005-06-09 12:18:55 w sumie juzz ktsw zrobiły sie widze 2 kluby hehhe najlepie jak by złacyc sie i byłby najmocnieszy klub no a co do oza to zeczywiscie mocne słowa i czuczu jestem za......
---------------------------------------------- alfa racing |
Pingu User Opel Astra Coupe Stalowa Wola | 2005-06-09 12:41:42 Widze ze tobie Oz tez wyslale ta wiadomosc
Chlopaki jest super nie tylko od Oza mamy gratulacje. Co do Mielca to pewnie, pomagajcie, mam nadzieje ze super wyjdzie. A co do eliminacji myslimy napewno za rok bedzie 1/4 w stalowej ale zrobiona z takim jajem ze juz sam sie boje
A teraz do Czuczu , pamietaj to juz sa powazne sprawy i wymagam od ciebi staniecia na wysokosci zadania i traktowania tego powaznie a przedewszystkim traktowania mnie powazne. Jak to zrozumiesz to robimi MP ![]() |
okrotnik User ALFA ROMEO 155 Super nisko | 2005-06-09 13:38:56 dokłądnie pierwsze imprezy niezawsze wychodza najgorzej z tym ze w tym przypadku beda wyciagniewte odpowiednie wniski i poprawki które przydadza sie za rok
----------------------------------------- alfa racing |
CZUCZU (S) User Kia CEED KTSW MEMBER | 2005-06-09 15:04:33 Adamo ale własnei nie mamy omagac tylko pomóc zorganizowac w polowie.
Spróbujmy dajmy ostatnia szanse dla rzeszowa co ty na to ??? |
okrotnik User ALFA ROMEO 155 Super nisko | 2005-06-09 16:08:54 chodzi ci o to zebysmy sami wszystko zorganizowali jako klub bez pomocy osób z poza klubu czy jak .. czuczu..??
--------------------------------------- alfa racing |
Grochu15 User Rover 416 Nisko | 2005-06-09 18:31:17 myśle że przydałaby się impreza integracyjna z PSWU a potem razem organizacja. trzeba żyć w zgodzie. zorganizujmy razem impre w Mielcu. pokażemy na co nas stać. a co do słów Oz'aaa to myśle że jak się bedziemy starać to myśle że w przyszłym roku wpiszemy się do historii polskiego streetracingu organizacją pierwszej eliminacji Mistrzostw Polski na 1/4 mili na ulicy. POZDRO |
_Gallus_ Moderator Celina st202 . | 2005-06-09 21:12:33 No no ladnie ladnie, widac ze Stalowa zyskala wielkie mozliwosci i duzo ludzi po raz pierwszy uslyszalo o tym miescie wlasnie przez ostatnia impreze, kazdy z Nas wypromowal to miasto i samych siebie, szkoda ze wladze czasem nie do konca to rozumieja...
Moim zdaniem jest jedno wyjscie, jesli zdecydujemy sie wspolorganizowac Mielec, to nie mozemy opuscic poziomu, baaa trzeba go podniesc i podnosic z imprezy na impreze coraz wyzej, jak to do tej pory robilismy.Kwestia warta obgadania, za niedlugo to beda nas wynajmowac do robienia imprez hehehe .
A tak serio to MP otwarlyby dla nas duze mozliwosci, oczywiscie wtedy to juz kupe wiecej poswiecenia, przygotowan... ajjj bo sie rozplacze ze szczescia |
kaskader User Renault LAGUNA NiSkO | 2005-06-10 12:14:12 jak i wszyscy tak i ja jestem za
pozdro dla KTSW MEMBER & FAN i dla OZZ`A szczegolnie |
USA1 (S) Moderator vw Stalowa Wola | 2005-06-12 16:23:01 Bardzo fajny i pochlebny list
Co do pomyslow typu polaczenie klubow etc.... to to chyba wymaga wiecej czasu, anizeli zwykle "tak". Wydaje mi sie ze generalnie jest to fajny pomysl ale tez nie nalezy wszystkiego rogic na "od razu".
|