Ktoś z MK VII poszukiwany - Wa-wa

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Hej, podobno półka od MK VII harchback pasuje do Cossie i chciałbym to sprawdzić czy ktoś miałby chwilkę się spotkać jakoś koło weekendu albo jakoś wieczorkiem któregoś dnia?

... nio .... MK5 , MK6 , MK7 miały taakie same półki ......

Cytat:
2005-03-02 00:05:39, mily-swiety pisze:
... nio .... MK5 , MK6 , MK7 miały taakie same półki ......

Tak ale Ford coś opzmieniał i jakąś nową wersję wprowadził któa do Cossiego nie pasuje - i szukam takiej co by podpasowała to bym się zamienił, mam nówkę sztukę półkę z Forda w folii.

cossi i mk5 chyba mają inną półkę niż mk6/7....po przecież klapa jest bardziej wypukła w essich mk6/7

Cytat:
2005-03-02 00:28:18, micab pisze:
cossi i mk5 chyba mają inną półkę niż mk6/7....po przecież klapa jest bardziej wypukła w essich mk6/7

No włąśnie na angielskim forum Cosworthowym ktoś napisał że od jakiegos MK VII pasuje. Może RS czy coś nie wiem. U mnie z półką tą która jest w ASo dostępna klapa się nie domyka bo przeszkadza wypukłość z silnikiem wycieraczki tylnej.

Cytat:
2005-03-02 00:32:10, Azrael pisze:
No włąśnie na angielskim forum Cosworthowym ktoś napisał że od jakiegos MK VII pasuje. Może RS czy coś nie wiem. U mnie z półką tą która jest w ASo dostępna klapa się nie domyka bo przeszkadza wypukłość z silnikiem wycieraczki tylnej.

mi się wydaje, że powinieneś kupić zwykła półke od mk5.....bo jeżeli teraz coś zahacza to wychodziłoby na to, że masz właśnie od mk6/7 a w mk5/cossie klapa jest płaska i półka podejrzewam ma takie samo płaskie zakończenie

Cytat:
2005-03-02 00:39:17, micab pisze:
mi się wydaje, że powinieneś kupić zwykła półke od mk5.....bo jeżeli teraz coś zahacza to wychodziłoby na to, że masz właśnie od mk6/7 a w mk5/cossie klapa jest płaska i półka podejrzewam ma takie samo płaskie zakończenie

Do mojego półka musiałaby mieć jakieś wycięcie albo coś. Nie wiem, mam półkę taką jak wychodzi z Microcata do mojego ale niestety porobili jakieś zamienniki kilka lat temu i zapomnieli że mój się różni. A skoro angole mówią że pasuje to bym przymierzył chociaż.

Azrael podczas weekendowego spociku posprawdzasz, a jesli Cie ma nie byc to mozemy sie styknac na miescie nawet w tygodniu, bo ja pracuje w centrum.

To może spocik na jakimś parkingu podziemnym czy coś żeby było odrobinę cieplej? Nie wiem czy dotrę na niego ale będę się starał.