Czy ktoś wie gdzie jest jakis kowal na terenie Śląska

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich !!! Mam problem chce obniżyć swojego malucha ale nie wiem gdzie na terenie Śląska jest jakis kowal :o( Może wy wiecie jak tak to podajcie mi jakieś namiary i jakie są ewentualnie ceny . prosze czekam na wiadomości. Dzieki za wszystko

[ wiadomość edytowana przez: Maciek126p dnia 2005-03-01 19:48:26 ]

[ wiadomość edytowana przez: Maciek126p dnia 2005-03-01 19:56:19 ]

ojciec daaaawno temu robil spirale w katowicach gdzies kolo dworca jest duza kuznia.kolo jest dobry.

bytom - piekarska - stamtad mam resor - gliwcie kolo Vipa - brodziu wie gdzie dokladniej, tam bede robic sprezyny. oczywiscie tam tez robia resor.

gliwice ul. Pszczyńska , dokladnego adresu niepamietam , wiem ze robia tam sprezyny i resory

propoponuje dodać ten link do wątku DLA POCZĄTKUJĄCYCH

[ wiadomość edytowana przez: owz dnia 2005-03-01 22:08:23 ]

pad a moglbys napisac ile cie ten zabieg z resorem kosztowal srry za pomykke pat kdb

[ wiadomość edytowana przez: sianoSW dnia 2005-03-01 23:32:05 ]

a to ...co to??

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

Ok znalazłem juz kowala dzieki za pomoc

Byłem u tego kowala ale okazało sie ze tego nie zrobi czy macie moze jeszcze jakies namiary na jakis kowali w woj. Śląskim, Jeśli ktos ma jakiś nr tel. do Cichy_Polonez to dajcie znać

Tak jak pisał seba126, kowal jest w Gliwicach, na ul.Pszczyńskiej, na przeciwko myjni "SMART". Pare miesięcy temu płaciłem ok 40zł.

ja dostalem ten resor z samochodem od BladyRs z forum. w gliwicach slysalem ze to kosztuje 50 zl.

Jak to na ul. Starowiejskiej w Katowicach nie klepią resorów Paru znajomych tam robiło.