MotoNews.pl
2 Tuning.... moje nowe kierunki...... (84821/45) - PT

Tuning.... moje nowe kierunki......

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
co sadzicie o tym?

Wizualnie bardzo ciekawe ostatnio u nas w Tychach gosciu tez widzialem ze mial zielone. Tak czy siak policyjanty beda mieli na pączka jak cie zatrzymaja moje swieca o zabarwieniu czerwono- pomaranczowym i ostatnio kazali mi to "naprawic"
pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: Kamil007 dnia 2005-02-26 22:39:33 ]

O matko upodabniasz swoj samochod do latajacego spodka.......... UFO W ciemnosciach wyglada ORYGINALNIE!!!

ale moje sa na przelacznik wiec moga mi nas.... wiadomo o co chodzi

jeszcze postojowki beda zielone.. ale to pozniej wizualnie wyglada lepiej na zywo niz na fotce

moje zdanie już znasz z reszta "pomagałem" przy montażu

Cytat:
EssiRS
Wysłany: 2005-02-26 22:39:13

O matko upodabniasz swoj samochod do latajacego spodka.......... UFO W ciemnosciach wyglada ORYGINALNIE!!!

Orginalnie jak orginalny jest Tofik?

taaak... saint pomagal.. siedzial i patrzyl.... a w finale gasil swiatlo

Cytat:
2005-02-26 22:43:26, liked pisze:
a w finale gasil swiatlo

no beze mnie byś sobie nie poradził

a mi się nie podoba nie lubię kolorowych światełek dla mnie są trzy kolory świateł: białe, pomarańczowe i czerwone.....i tak powinno pozostac.....no ale to tylko moje zdanie

biale to mam migajace swiatelka a czerwone z cielonym pasowalo by tylko daltoniscie tak wiec zostaje zielony

Ja bym ci proponowal jeszcze zalozyc takie swiatelka na dachu jak maja amerykanskie ciezarowki no i obowiazkowo zaloz podswietlane spryskiwacze na masce i ............... SWIATELKA NA WENTYLACH!!! Bedzie bomba

wyczowam odrobine ironi

Hmmmm ... nie no fajnie wyglada ... ale nie jezdzij z tym Odpalaj tylko na zlotach i spotach

a ja proponuje rowniez oswietlenie wydechu imitacje nitro a tak powaznie to smiesznie wygladaja kierunki pod kolor nadwozia szkoda ze nieprodukuja kierunkow (zarowek) pod moj kolor nadwozia

tylko te kierunki nie są pod kolor nadwozia

Zadna ironia!!!Po wawie pelno takich wiesniakow jezdzi.Popieram pomysl NoSeKa.wyglada to fajnie ale gdzies na parkingu wsrod kumpli i.......... browarka Wazne ze cos robisz zeby Twoj essi sie wyroznial (choc i tak malo takich na drogach jak nasze furaki) Tak trzymaj.

No to zaprzeczyles Essir ironii tymi wiesniakami ale podejerzewam ze nie miales nic zlego na mysli

Liked trzymaj sie

[ wiadomość edytowana przez: Kamil007 dnia 2005-02-27 00:21:24 ]

ale to nie bedzie swiecic podczas jazdy.. jeszcze chce miec dowod przy sobie a na postoju.... jak najbardziej niech sobie swieci mnie sie podoba

hmm... to już nie była faktycznie ironia tylko .......