MINIOWOZIK

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
No i zaczelo sie.

Poczatek zmian i wyszlo takie oto cosik

Oczywiscie to poczatek, teraz czas przyjdzie na sciemnienie szybek, pomalowanie listew bocznych i klamek no i lusterek w kolor jak i zalozenie progow i daszka nad szybe no i moze jakies lexuski na tył.

Ale to w niedalekiej przyszlosci.

Prace jak dotad wykonal KOSA & szwagierek jego

[ wiadomość edytowana przez: CZUCZU dnia 2005-02-25 16:36:23 ]
[ powód edycji: poprawiłem link bo sie długo ładuje... ps. tez mialem wkład ]

wczoraj widziałem autko na żywo i dosyć fajnie to wygląda !!

Ja ci juz pisałem na gg.
Zobaczymy go po finalnych zmianach narazie jest w trakcie przeróbek.

Najs. Szczegolnie fajnie wykonczony tylny zderzaczek.. hym a nie dalo sie dokladki zjednoczyc ze zderzakiem jako jedna calosc?
Pozdrawiam.

Minio tylko sciag te kołpaki bo az mi sie cos robi jak je widze Pierdziela cały image auta juz lepsze czarne fele

Cytat:
2005-02-25 19:42:10, nomos pisze:
Minio tylko sciag te kołpaki bo az mi sie cos robi jak je widze Pierdziela cały image auta juz lepsze czarne fele

Poczekaj do Wiosny az Minio zalozy Alufelgi to zoabczysz jak wtedy autko sie bedzie prezentowac Autko spoxik

No miniak wkoncu alto zyskalo wyglad.
Szczegulnie podoba mi sie tyl.
Jezcze tylko wyrzucic z klapy rejestracje i zamek i bedzie extra.

tak jak draco napisał wyszysc klape i bedzie tył ładnie
a przód to jakos tak dziwnie mi sie wydaje wyglada jakos tak krzywo moze to przez zdiecia
a tył ładny ładny

mino car wyglada lux spoko bryczka z niego

ZOOMik dokladeczka jest zjednolicona ze zderzaczkiem takze tworzy to jedna calosc.

Co do kolpaczkow to powiem szczerze ze duzo ludzi mi tak mowi ale kurde mi sie one naprawde podobaja

A co do tylnej gladkiej klapy to mam taki pomysl i jak tylko uda sie rozwiazac problem z zamkiem i troszke lewizny wpadnie to napewno sie ja wygladzi

No teraz by się zawias niższy przydał :]

A mam takie pytanko, tego kurka od lpg nie dało się jakoś schować, albo przynajmniej pomalować pod kolor

Nieżle idzie, ciekawe jak bedzie wyglądać po ukończeniu prac

Marek malowanie korka to zły pomysł.
Na stacjach paliw pracuja sami !@#$% którzy otwieraja i zamykaja te korki lpg - miałem w poldku pomalowane to potem kupowałem czarne....

Cytat:
Marek malowanie korka to zły pomysł.
Na stacjach paliw pracuja sami !@#$% którzy otwieraja i zamykaja te korki lpg - miałem w poldku pomalowane to potem kupowałem czarne....

Inaczej mowiac trzeba jezdzic na statoila, miniak nie popsuje.

HEHE no sobie napewno nie ale wiesz czasami mi sie uda cos komus "naprawic"

A co do ukrycia korka myslalem o tym ale tak jakos wyszlo

Cytat:
2005-02-25 20:49:44, Rybson pisze:
Poczekaj do Wiosny az Minio zalozy Alufelgi to zoabczysz jak wtedy autko sie bedzie prezentowac Autko spoxik

Ja nie mowie ze nie załozy bo napewno załozy fele, ale chodzi mi o teraz jak koles z pysznicy tu ładny tuning a tu kołpaki i to jescze jakie

Nomos e tam glupie glupoty opowiadasz HEHEHE

Kurde mi sie naprawde one widza no i do wiosny juz niedaleko a na przyszlosc to stalowki pojda na bialo i bedzie lux lux

Cytat:
2005-02-26 12:07:06, CZUCZU pisze:
Marek malowanie korka to zły pomysł. Na stacjach paliw pracuja sami !@#$% którzy otwieraja i zamykaja te korki lpg - miałem w poldku pomalowane to potem kupowałem czarne....

Wiesz CZUCZU .... teraz to pojechałeś nieźle .....
Ja pracuje na stacji paliw i to dużo dłużej niż MINIO ....
Ja jestem za tym, żeby klient sobie sam otwierał koreczek i zamykał bo później jak ktoś takiemu klientowi pod blokiem koreczek zwinie to biedak przyjeżdża na stacje i z mordą do pracownika. A ja takich klientów nie potrzebuję.

Zresztą, co ma malowanie korka do pracowników stacji ???

[ wiadomość edytowana przez: beeep dnia 2005-02-26 14:03:44 ]

Beep wierz mi tankuje poloneza od 2 - 3 lat i zawsze wszyscy tankujacy opróćz takiej blondyny ze statoila otwieraja sobie ten korek pistoletem bo łatwiej !!!!!

A tankuje z natury na orlenie i petrochemii.
Minio mi chyba nigdy nie tankował lpg do poldka - pozatym teraz mam czarny.
Po kilku tankowanaich miałem porysowany wlew i okolice zderzaka a parkuje tylk ow garazu.

minio podoba sie podoba duzy plusik i ladnie dwururka daje i z jednego i z drugiego boczku dymek leci wiec jest super