NIe moge otworzyc samochodu!!!!!!!!!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszytkich mam problem wczoraj chcieli mi ukraśc samochód no to odstawiłem na parking ale dziś wyjechałem i postawiłem pod domem musiałem go zostawić na kilka godziń i wyjołem akumoulator , przed pół godziny chiałem go włozyć, nic z tego lewy od kierowcy uszkidzili mi a od pasażera niechce mi się odtowrzyć też, otwiera sie tylko bagażnik prosze o pomoc. Pozdrawiam

pozostaje ci tylko jedna możliwość. jeszcze raz złamać zamek

Na tylnim oparciu jest miejsce do wycięcia na narty czy coś w tym rodzaju może tedy spróbowac

a to spoko tamtędy sie dostaniesz do tylnych rygli

jeśli nie możesz otworzyć kluczykiem to podłącz akumulator pod światełko w bagażniku ten prąd powinien wystarczyć aby otworzyć centralny zamek

Tyle że to nie było nigdy uzywane i jest tylko miejsce do wycięcia i mam nadzieje że dosięgne.

a tak przy okazi to gdzie ci chcieli rąbnąc samochód

a w kanapie masz wycinke na podłokietnik bo jeżeli tak to rwij w innym wypadku może być ciężko

Tak jest podłokietnik nawet jest rozłożony, gdzie na pradze południe.

a masz centralny przy niej czy nie

Tak mam.

ale na pilota czy z kluczyka

bo jak na pilota to można podłączyć zasilanie pod lampke w bagażniku i tak go otworzyć

[ wiadomość edytowana przez: hz10 dnia 2005-03-01 21:25:46 ]

to właśnie wcześniej napisałem po co rwać tapicerke jeżeli ma centralny na pilota

kur...a niedoczytałem

Mam cenrtralny z kluczyka ale nic nie porwałem tam jest miejsce na narty czy cos długiego, odkreciłem tapicerke z bagażnika i tam jest taka była prostokatna blacha w miejscu gdzie jest podłokietnik wywaliłem z kopa nic nie uszkodziełm wziołem maszt od namiotu załozyłem kombinerki i otworzyłem dzrwi z tyłu a tak jak jestesmy juz przy zamkach to gdzie sie mam podpiąc do cenrtralengo zamka jak będe zakładac alarm.

jezeli bym podłączył akumulator do lampki w bagażnikiu a mam cenralny ale z kluczyka pomogło by cos????

Jak np padnie akumulator to podłanczają prąd pod lampke i zawsze się drzwi otwierają kluczykiem, jeżeli masz pilota to też na 99% powinno zadziałaćć!

Dobrze wiedziec na przyszłosc dzięki.

W E34 przy padniętym akumulatorze można otworzyć kluczykiem przednie drzwi pasażera. Należy podnieść klamkę i przekręcić kluczyk pokonując twardy punkt oporu.