| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2005-03-02 14:21:08 A ile zrobileś na gazie?
Ja odkąd mam gaz (maj 2004) nie miałem w baku więcej paliwa niż 15L. Na gazie mam zrobione dopiero nie całe 20kkm. A może powinieneś pomysleć o odcięciu pompy po przełączeniu na gaz?
A w to to jakoś mi się nie chce wierzyć. Rozumię piski latem na skręconych kołach, to tak, tego robuć nie wolno ale wyjeżdżanie z zaspy?
Hm ... Nie popadajmy w skrajności. |
the_undertaker Klubowy Weteran Passat/New Beetle Złotniki Kujawskie | 2005-03-02 14:22:15 Witamy w programie "Nie jesteś sam gazowniku ". Ja zjarałem pompe bo jadąc myślałem, że mam włączony gaz a jechałem na benzynie. Nie wiedziałem czemu nie załączył się gaz, poprostu moje gapiostwo. Jak paliwo się skończyło (zaczął szarpać) to włączyłem gaz, ale już o tym żeby odłączyć zasilanie od pompy nie pomyślałem a trudne to to nie jest. No i pompa poszła na sekcję zwłok![]() |
FGM2 Espero Warszawa | 2005-03-03 22:38:45
Jak to sie robi ja mam gaz od 6 lat ale nie myslalem od odcieciu pompy...ale coraz czesciej o tym mysle jak to sie robi mozna samemu czy trzeba u elektryka? |