Zalezione na szrocie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie wlasnie wrocilem z wypadu..otoz znalazlem kompletny zespol napedowy od fiata 131 1,4 DOHC - jest w nim:
-przedni zawias
-kompletny wydech
-silnik
-skrzynia 5 - pionowy drazek
-wał
-most
-tylne zawieszenie
-kola motylki 14" z oponami
za wszystko koles chce 600 zloty.
aha sa tez elementy wnetrza, drzwi i maski.

BTW: moze niech kazdy wpisuje cos co znajdzie -a nie kupi - moze komus sie przyda - jak ktos zainteresowany - moge podac adres szrotu.

ja dzisiaj byłem na złonmie i widzaieł cała (prawie) zastawe blizej sie niej nieprzygladałem, bo było juz zamkniete

masz inf. na priv

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

panowie, to co kto potrzebuje? moze zrzut ai bierzemy? ja biore silnik i pytanie, czy to nie jest to o czym mowil neutrino?

nie wiem o czum mowil neutrino - w kazdym razie resztki tzn pozostale czesci blacharskie jakie zostaly sa biale.

ja chce koła

mar byl szybszy - bede mial chwilke to porobie foty.

siur ow korz! Znaczy dokladnie to! Tez juz gadalem z gosciem i zszedl wlasnie do tych 600, ale mowa byla o ukladzie napedowym. Mysle, ze w cene nie wchodza kola...ani butla toroidalna LPG. Blacha jest....hmmm...moze te praw drzwi to by Bolgerowi podpasily, ale generalnie....ruda go wpier.... z ulicy slychac juz .
Kombinujmy co dalej. Mnie na razie nic nie jest potrzebne, ale warto miec w zapasie skrzynke biegow, most z polosiami i na to bym sie pisal. Dejta chcial silnik! Jakby ktos przyjechal i byl zdecydowany to bierzemy a tak sam nie wywale 6 stow i nie wiadomo na jak dlugo. Jak ktos kupi silnik to ja za skrzynie i most wyloze. Kola tez chetnie wezme, ale niekoniecznie. Wzialbym ta butle LPG, tylko tu cena jest mysle rynkowa. No i mam dylemat. Brac butle i nie starczy na reszte czy zostawic butle i brac to co natura daje? Co wy na to, kto co chce?

tzn tego fiata juz nie ma - juz jest na zyletkach, zostaly tylko te graty, butli od gazu tam nie widzialem - mzoe gdzies obok lezala, a kola pojade i zapytam iel za same kola. - mysle ze koles za wszystko spusci do 500 zloty, aha - chyba rzeczywiscie 600 zloty to cena bez kol, tak czy siak - konkretne decyzje - panowie wpadajcta na weekend do lodzi - powiem starej zeby nie robila prania to suszarnia pusta bedzie takze przespac sie jest gdzie ;]

No ja mam troche odłożonego grosza, moge Dejcie pomóc w kupnie silnika. Ale to raczej do obgadania na priv'a.

stasiek to tak jak gadaliśmy czekam na inf. o motylki,

ps. blady i tak podobno mają bardzo duże ET(brak rantu) -Ty wiesz co z nich zrobimy??

-----------------

P.U.H. MARAKANT

Poliwęglan do rajdówek

wiem , tak czy siak zagłębie chce motylki
mam już osiem , ale potrzebuje jednego na zapas , który będzie ładnie umieszczony w autku za fotelami .Jak by koleś miał 5 szt to może mar mi pozwoli kupić tą jedną , tylko jedną sztuke...

no maćku mówisz i (jak będzie 5 to) bedziesz miał

zależy od ceny rzecz jasna

-----------------

P.U.H. MARAKANT

Poliwęglan do rajdówek

ależ marcinie twa wielkoduszność jest niedoceniona
a kto po nie pojedzie ??może kupimy jeszcze jakąś fure z łodzi i przyjadą na niej??

Stasiu.....kto z Toba w Łodzi imprezowal, motylki jada do mnie..... Blady ma ich duzo, a Mar ma borbety i trucki a ja nie mam wogole felg

Ja raczej na bank wezme ten silnik, tylko oczywiscie moj "kochany" mechanik nie zdiagnozował dzis mojego silnika i nic nie wiem... ale ponoc w srode go sprawdzi, ale i tak ten silnik łykne, bo oferta calkiem calkiem
Jak cos to przyjade do Łodzi z ojcem (paliwko sluzbowe)
Panowie, to mowcie co kto potrzebuje, ja sie zadowole samym silnikiem

Dejta kiedy mozesz byc po to? - piatek pasuje ?

nie no w tym tygodniu to niebardzo jak cos to w przyszlym, mam nadzieje ze ten koles tego nie sprzeda... ale ja na ten silnik juz praktycznie sie zdecydowalem

no tez mam taka nadzieje ze nie sprzeda....

Cytat:
2005-02-28 21:21:57, Blady pisze:
może kupimy jeszcze jakąś fure z łodzi i przyjadą na niej??

Gadajcie z bartem, on chciał żebym mu nazwoził częsci do argenty, plus przecież zainteresowany fiatem 130 też był. Wszystko jest do obgadania.

Tylko ja liczyłem, ze wtedy przyjedzie do mnie silnik 1.3 tylko dzięki wspaniałym bajkom jednego z klubowiczów moge o nim zapomnieć, bart już go nie ma...