Stegny co tydzień w piątek koło 23:00. Co wy na to??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie, puki zima to całkiem niezłe miejsce...a może ktoś zna lepsze, ważne by spoty były częściej

Ja się na to piszę bo dojazd mam bardzo prosty a w piątek to się kłądę spać dopiero około 3:00 w nocy więc godzina 23:00 jak najbardziej pasuje...
Zresztą odkąd mam Espero nie opuściłem jeszcze ani jednego Zlotu

jestem jak najbardziej za

a muszą to być stegny ... ja mam całą warszawe do przejechania może raz stegny raz wólka

Podaj dokładny namiar i ja nie widzę problemu

no to spokskik - ul. Wójcickiego ....a ile - to zalezy od parkingu - są 3 duże do ślizgania - z czego moim zdaniem najlepszy jest ten środkowy....

Jest tam zawsze mało narodu , a często jestem tam tylko sam ze snajomymi , dodatkowo jest taki mały placyk za kraweżnikami gdzie można bezpiecznie postawić - i nie obawiać się że jakiś nawiedzony frendzel wiedzie w samochód......

no i trasa jest troszke bardziej skomplikowana a nie jezdzenie w kółko

PS fotki na mojej stronie pochodzą właśnie z tego placyku - byłem tam sam ...fakt ze koło godziny 11:00

tez mi bardziej odpowiada miejsce zapproponowane przez Tomka, bo na Stegny jechac dla mnie to troszke za daleko...a po przeliczeniu na benzynke to juz wcale nie mam ochoty tam jechac....

A gdzie jest ta ulica: Wójcickiego ???

Szukałem na planie Warszawy i wogóle taka ulica nie istnieje !!!
...a plan mam z tego roku...

ulicę piszę się poprawnie Wóycickiego. Jak jedziesz ul. Pułkową w stronę Gdańska to Woycickiego masz po prawej stronie..... ale jak dalej to też jakoś nie mam pojęcia, Łukasz najwyżej stykniemy się gdzieś po drodze...co ty na to??

po lewwwwweeeeeeeeeeeeej na switlach

HOHO! Panowie! Ja się w takim razie wyłąmuję

Na Stegny z Rembertowa miałem daleko, ale na Wóycickiego mam jeszcze dwa razy dalej !!!
...wogóle mi się niopłaca...

No trzeba szukać kompromisu.... coś bardziej po środku, tylko co i gdzie??

Pośrodku to gdzies chyba w okolicy Placu Zamkowego

A dlaczemu nie w sobotę ?
Ja niestety w każdy weekend ( czyli do 16.00 w sobotę ) pracuję, tak więc na żadnym z piątkowych mini zlocików się nie pojawię .
Co do miejsca, jestem za stegnami .
Pzdr. Jacek.

Mi w sumie w soboty pasuje ale przeważnie wtedy właśnie jadę na działkę, spotykam się z narzeczoną, albo jadę gdzieś do rodziny, a w piątek o 23:00 kompletnie nic mnie w domu nie trzyma
...no ale jak już tak bardzo prosisz to wyjątkowo w tą sobotę mogę się na Stegnach pojawić... a jak reszta Warszawiaków?
Krzychu z tego co wiem napewno się nie wyłamie bo sam mi to proponował
...a KeyJey ma chyba szkółkę...

No ale ja raczej późny wieczór....w sobotę, czasu mało trzeba szybko ustalić czy piątek czy sobota

ODPADAM W TEN WEEKEND!
Trafiła mi się dobrze płatna robotka na te wolne dni więc niestety mnie nie będzie
Muszę dozbierać na te zawieszenie jeszcze parę złotych

To ja tylko zapytam - a na Stegnach to gdzie dokladnie??

Łukasz... szkólki ni mam ja raz na 2 tyg tylko

No i jak panowie szlachta, spotykamy się w sobotę, jeśli tak to deklarujcie się o której i czy napewno na stegnach.
Ja mogę dopiero po 16.00, a najlepiej wieczorem po 20.00.
Pzdr. Jacek.