MotoNews.pl

Czy te glosniki beda OK???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
czeszko mam radyjko SONY wiem o nim tylko tyle, ze ma wzmacniacz 4x40W i pozlacane koncowki (niewiem czego)

zastanawiam sie nad kompletem glosnikow macaudio

http://jtp.ldc.pl/JTP/car_audio/oferta/index.php?cat_id=&subcat_id=&man_id=35&prod_id=988

http://jtp.ldc.pl/JTP/car_audio/oferta/index.php?cat_id=&subcat_id=&man_id=35&prod_id=991

bedzie dobrze bez wzmacniacza?? sorko za brak profesjonalnosci ale kompletnie sie na tym nie znam....dzieki za odpowiedz pozdro

Twoje radyjko ma na oko 15 -17 Wat w RMS wiec napewno nie uciagnie zadnego z tych glosniczkow.

Glosniczkow nie znam wiec o nich nic nie moge powiedziec, ale za podobna cene mozna kupic cos lepszego.

pozdro 600

Skoro nie znasz głośników to skąd wiesz że są gorsze od innych ?
Jedno drugiemu zaprzecza.

to co padnie wczesniej radio, czy glosniczki?? jakie wiec mam dobrac, moze tylko 2 z przodu, albo tylu.?? o co wogole chodzi z tam moca RMS??

pozdro

Nic nie padnie jak dobrze podłączysz. Dobre efekty się uzyskuje jak końcówka mocy ma równą lub większą moc od głośnika. Ponad 70% mocy jest zabierane przez najniższe rejestry, dlatego przy słabym wzmacniaczu trudno jest o bas.

Cytat:
2005-02-19 07:27:49, Bolls_no1 pisze:
Skoro nie znasz głośników to skąd wiesz że są gorsze od innych ? Jedno drugiemu zaprzecza.

Jak bys umial czytak to bys zauwarzyl ze napisalem ze one nie sa gorsze lecz za taka sama cene mozna kupic lepsze.

Zacytuję Twoją wypowiedź :
"Glosniczkow nie znam wiec o nich nic nie moge powiedziec, ale za podobna cene mozna kupic cos lepszego."
Oprócz znajomości czytania umiem czytać ze zrozumieniem tekstu. Przeanalizuj co napisałeś - jedną rzecz znasz a drugiej nie i twierdzisz, że to co znasz jest lepsze od tego co nie znasz. Gratuluję logiki.

eh nudzisz mnie swoja glupota.
za 400 zeta wiem ze kupie lepsze i nie musze znac tych. proste.

i aloha men bo nawet mi sie nie chce odpisywac na takie posty.