Sypie sie blacharka ... ratujcie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czesc

Mam Excelka 92r ale blacha w zastraszajacym tempie sie sypie
Czy ktos zna jakiegos niedrogiego blacharza co by zlikwidowal rudzielca. Nie chodzi mi o super ekstra robote , ale zeby zrobil cale autko bez malowania calych elementow , tylko te miejsce gdzie bylo ognisko rdzy.

Pozdrawiam
Marcin

zapraszam do siebie. tanio i w miarę fachowo. jakie elementy wchodzą w grę? dużo spawania?

Napewno tylne nadkola do wymiany i z prawej strony dosc mocno rudy bierze zaraz za chlapaczem .......
Reszta to mocniejsza kosmetyka ..........
Pzdr Marcin

Excel 92 jakbys potrzebowal to moge sprzedac nowke sztuke blotnik do excela 90-92 (prawy przod)- wersja bez malych migaczy. Cena bardzo atrakcyjna 100zł. Oczywiscie jesli nie uratujesz swojego blotnika.

odświeżę temat, co powiecie na to:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=43371689

nie no teoretycznie rewelacja !!!!
ale czy to działa ???
moze warto kupić to ustrojstwo ?

w opisie do jakich aut mozna stosowac, nie ma poniacza , może za słabe urządzenie...

Znałem gościa który to stosował w swoim aucie i rzeczywiście przez lata nigdy nie walczył z rdzą. Z tym że to jego urządzenie było jakiejś bardziej znanej firmy, brzmiało to jakoś tak: Rust Ewider, czy coś w tym stylu... I chyba było montowane w fabryce, w lepszych wersjach. Mowa o Nissanie.

Osobiscie nie wierze wtakie cuda

Rust Evader corosion control

Dokładnie w takim celu miały + na karoseri Syrenki, jednak nie sądzę, żeby to coś pomagało

przydałby sie raczej odsalacz niż odrdzewiacz.