Kilka detali w klasyku 125p.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie!

Mój klasyk powoli zbliża się do końca remontu, jest na etapie składania, czeka go jeszcze wizyta u tapicera, dokończenie instalacji elektrycznej i inne detale.

Czy ktoś z Was dysponuje dokładnymi zdjęciami zamocowania w klasyku przednich listew towarzyszących atrapie?? Chodzi mi o tą górną i dolną - jest zima, wszystkie klasyki zapadły w sen zimoy więc nie mam miarodajnego źródła.

Druga sprawa dotyczy zamocowania woreczka z płynem do spryskiwacza - ten sam problem.

...aha - tak na marginesie...
...czy ktoś z Was posiada jakiś stary brązowy fotel (jakikolwiek) do starego 125p w celu oddania go na dawcę przy reperowaniu mojego krzesełka kierowcy ??

Pozdrawiam - Yaro

Chodzi Ci o te listewki na masce i pod grillem???
Jeśli tak, to jakie chcesz te zdjęcia...od zewnątrz,, od środka???
Dawaj dawaj
Poza tym jak chcesz zobaczyć na żywo, to zapraszam na kozłówek co by oblookać na żywo
Pzdr

Daj mi telefon, ja mieszkam na Kurwanowie, więc blisko, mogę do Ciebie podskoczyć szybciorem i zxrobic fotki

dolna listwa mocowana jest na takich plaskikoych zatrzaskach t ksztalcie T...gora jest zespolona z atrapa i trzyma sie bodajrze na jakichs srubach..natomiast woreczek z plynem zwisa sobie swobodnie zahaczony o plastikowe chyba biale haczyki

Aha ...a moze zapodaj jakies zdjecia swojego klasyka w stanie obecnym fajnie byloby zobaczyc postepy w pracy
pozdrawiam

tak jak mowi kwadrat. na dole sa zatrzaski. gora jest razem z atrapa. i to jest przykrecone do uchwytow wkretami... no ale czemu pytasz?? przecierz masz klasyka to powinienen wiedziec
co do spryskiwaczy to chyba jakies uchwyty. ale ja to zastapilem opaskami plastikowymi ktore sie zaciska. takie male biele pieronstwo czasem bardzo przydatne no i teraz sie nie przejmuje ze mi sie cos urwie peknie itp itd

No góra niekoniecznie...jest jeszcze listewka na dolnym brzegu maski i o tej wspominałem
Pzdr

Yaro masz info na gg
Aha...tak na przyszłość...wszystkie moje dane są w profilu (nr gg, nr telefonu, mail) więc zanim ktoś zapyta o numer czy jakiś kontakt to klik w profil i tam wszystko jak na dłoni

Yaro szkoda ze nei bywasz w okolicy bo leza 2 fotele z kanta barryego - tapicerka przegnita ale wszystko jest ok z nimi tzn nei skorodowane itp. I tak mam je oddac na złom wiec moglyby sie przydac.

mam dwa idealne brazowe fotele lecz sa one z otworami na zaglowki a w klasyku chyba tego nie bylo

na brzegu maski nie ma zadnej listwy listwa jest nad atrapa, tzw bumerang, mocowana do takich blaszek ktore sa zgrzane do przedniego pasa górnego... (mam atrape plastikowa - blaszki sa a ona sie trzyma na czyms innym )

Myśle ze brązowe z zagłówkami będą dopre, a przynajmniej bezpieczniejsze

czekam na efekt koncowy

Cytat:
2005-03-05 20:51:38, nikusss pisze:
na brzegu maski nie ma zadnej listwy listwa jest nad atrapa, tzw bumerang, mocowana do takich blaszek ktore sa zgrzane do przedniego pasa górnego... (mam atrape plastikowa - blaszki sa a ona sie trzyma na czyms innym )

nie ma zadnej listwy ale....
w twoim przyapdku masz dodatkowa listwe na gorze bo masz plastikowa atrape a tam takie byly...
a w klasykach 68-72 przy chromowanej atrapie jest tylko listwa na dole. a na gorze nie ma nic. niby listwa to jest razem z atrapa....

Cytat:
2005-03-05 23:55:30, PG pisze:
nie ma zadnej listwy ale.... w twoim przyapdku masz dodatkowa listwe na gorze bo masz plastikowa atrape a tam takie byly... a w klasykach 68-72 przy chromowanej atrapie jest tylko listwa na dole. a na gorze nie ma nic. niby listwa to jest razem z atrapa....

jest dokladnie tak jak piszesz

No to widzę, że musze fotki wrzucić oryginalnego klasyka z listwą na masce...

Cytat:
2005-03-06 01:40:01, Wujek-Kajtek pisze:

to ja czekam na fotki z niecerpliwoscia....bo niestety na masce nie ma listwy

Cytat:
2005-03-06 01:40:01, Wujek-Kajtek pisze:

ja rownierz czekam an foty. bo jestem niezmiernie ciekaw co to za listwa....

tez

Aaaaaa!!!!! Ale porażka!!!!!! My Bad
Właśnie sobie uświadomiłem, że mój umysł spłatał mi figla i to jest faktycznie listewka tuż pod maską

Sorki za zamieszanie
W każdym razie Kancik do oblookania na kozłówku, a z Qrdwanowa niedaleko więc zapraszam...
Kurde czemu mi sie wydawało ze to na masce???