Ale jazda 126 znowu jeżdzi

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
przejechałem się dzisij swojim maluche nie jeżdziłem około 1 miesiąca zrobiłem przez ten czas kilka rzeczy jak szybki skręt itp. dzisiaj jak wyjechałem poupalać to aż policja przyjechał co się dzieje jakiś społek zadzwonił ale to nie ważne naprawde zapierd........ przeokrótnie jestem taki zachwycony że aż musiałem post napisać sorka i narka

malucha fajnego masz ale posty piszesz tak głupie ze zygac sie chce.... ja dzis ugotowałem a raczej odgrzałem rosołek... ale mniam mniam był...

Ja swojego po pol roku odpalilem kiedys i sie nie chwalilem

Toki wyluzuj...

Panoowie Panoowie...spokoojnie...nie możecie zrozumieć, że tu mamy zapaleńca samochodowego? Zdarzaja sie osoby, ktore maja takiego swira, ze jak tydzien nie pojezdza to swiruje im sie w glowach... Ja tam Pitera rozumiem... Hmm może dla tego, żemam na drugie Piotr... Ja też będę szalał jak moja siemeczka będzie gotowa... Aktualnie tapicer się do niej dobiera...

a po co tapicerka? tapicerka wazy gola blacha rulez

Cytat:
2005-03-05 09:35:04, ZoLt4R pisze:
a po co tapicerka? tapicerka wazy gola blacha rulez

ty nie pitol tylko padlinę reanimuj

juz juz, uciekam do garazu... bede wieczorem

No moja siemka nie będzie rajdowa...to ma być fajne autko na codzień...na rajdy, to później sobie kaszla zrobię... Zoltar...mam nadzieję, że się zjawisz tym ślicznym maluchem z silnikiem od punciaka...