MotoNews.pl

[foto] moje foty z Norblina z 5 marca

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam!!!
w trakcie ostatniej Akcji Szmaty łaziłem sobie po Norblinie i robiłem fotki (Momik nie skonfiskował mi aparatu, jak obiecywał , pewnie nie wiedział że ja to ja ), niestety z uwagi na awarię lampy błyskowej wyszły tragicznie niedoświetlone, ale czasem coś widać , więc zapraszam do oglądania
>>link<<
pozdrawiam

No to policzmy: 27 zdjeć x 50,00 zł/szt - jesteś winien muzeum kupę szmalu

jakby co zawsze mogę sięwyprzeć że przewodnik się zgodził (bo się zgodził)... a swoją drogą, to ile zdjęć z Norblina macie na stronie w galeriach w dziale "publikacje"??? bo zdaje mi się, że wisicie im znacznie więcej niż ja

Cytat:
2005-03-08 20:39:40, jacek_s125 pisze:
a swoją drogą, to ile zdjęć z Norblina macie na stronie w galeriach w dziale "publikacje"??? bo zdaje mi się, że wisicie im znacznie więcej niż ja

Ale, ale - tak się składa w Norblinie jest siedziba naszego klubu (stowarzyszenia), także wiesz trudno płacić sobie samemu

ale zdjęcia fajne - nareszcie "czyste"

Cytat:
2005-03-08 20:48:53, GDA pisze:
ale zdjęcia fajne

Bóg zapłać za dobre słowo
Mi sięone nie podobają za bardzo, malnęła mi lampa i nie błyskała tak jasno jak powinna... a żeby robić bez lampy miałem zbyt mało czułą kliszę (iso200)
Cytat:
nareszcie "czyste"

co masz na myśli?

Czyste ? - bo pokazują tylko samochody a to w relacjach z Akcji jest rzadkością

aha ok
tzn ja też robiłem zdjęcia klubowiczom w trakcie ciężkiej pracy na tle aut, ale żadne z tych się niestety nie udało...

ty bardzo ladnie kadrujesz, dzieciaku! ladne foty!

Cytat:
2005-03-08 21:02:39, PACAN pisze:
ty bardzo ladnie kadrujesz, dzieciaku! ladne foty!

dzięki, starałem się jak mogłem, mimo że z wielkim Zenitem nie wszędzie łatwo było się zmieścić (patrz zdjęcie tylnych lamp poldka 3d robione w kucki z plecami wgniecionymi w diesla )

Sie podepne. Fotki nie najwyższych lotów, ale robione na szybko i w trybie automatycznym (chyba tylko na dwóch ustawiałem manualnie):

Norblin

Dlaczego te samochody są tak pościskane???

bo tam jest mało miejsca

No no fotki fajne , ale następnym razem jak nie będzie na fotkach ciężko pracujących to Wam pozabieram te aparaty.

Acha pieniązki (te co Bolima wyliczył) możecie od dziś wpłacać do kasy Muzeum lub na konto klubowe

Cytat:
2005-03-08 23:16:18, SPAjK pisze:
bo tam jest mało miejsca

A tylko jedna salę Norblin udostępnia?
Tych aut to teraz chyba juz się nie da sensownie pooglądać....

sa dwie sale plus sala z motorami. auta da sie sensownie ogladac mimo scisku. taka jest rzeczywistosc i nalezy ja zaakceptowac.

Cytat:
2005-03-09 07:42:54, Momik pisze:
No no fotki fajne , ale następnym razem jak nie będzie na fotkach ciężko pracujących to Wam pozabieram te aparaty.

Momik, są fotki cięzko pracujących z soboty i nawet tych ciezko wpie... pizze, jest i Twoja jak młotkiem warsa naprawiasz (nie myśl że udało Ci sie to ukryć). Tylko jest ich mało bo nie było czasu ich robić.

Cytat:
2005-03-09 07:42:54, Momik pisze:

sorry, siła wyższa - fotki były, ale awaria u mnie spowodowała, że nie wyszły

a co do ścisku w halach - no faktycznie trochę przeszkadza (ale tyklo trochę), ale lepiej tego chyba nie da rady zrobić, kiedyś było jeszcze ciaśniej

Cytat:
2005-03-09 10:20:09, jose pisze:
jest i Twoja jak młotkiem warsa naprawiasz (nie myśl że udało Ci sie to ukryć).

Bez majzla i młota ch** nie robota