| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
pterock F&F MEMBER czarny horhe 126p i ... Kraków | 2005-03-05 01:07:46 Sluchajcie!
Chyba sie niezle urządzilem... zakupilem do horhego pare wypasnych lusterek chromowanych ale sa to lusterka do motocykla... co za tym idzie mocowane sa w pionie a nie tak jak samochodowe w poziomie.... Macie jakies pomysly co z tym fantem zrobic? lusterka wygladaja tak: |
pterock F&F MEMBER czarny horhe 126p i ... Kraków | 2005-03-05 01:23:29 No chyba jednak beda wygladac ok bo te nozki sa dosc krotkie... nie powinny wystawac daleko od krawedzi lustra do zagiecia preta jest jakies 18 cm
myslalem o ucieciu ich wlasnie na zagieciu ale wtedy bedzie problem z gwintem... za 27 zeta, w sumie warto sprobowac |
_dOMAN F&F Sympatyk Polo 6n Bydgoszcz | 2005-03-05 09:25:18 Ja bym je obcial w takim miejscu w ktorym bedzie najlepiej dogiąl/wygiąl i nagwintowal.... na koncu bym wywiercil dziurke (w drzwiach) i od srodka przykrecil nakletką ...
Jak ktos kce i potrafi to wszystko mozna zrobic! ![]() |
Royber F&F Sympatyk 126p Poznań | 2005-03-05 09:27:16 Słuchaj z pocowaniem tego nie ma problemu, tylko trzeba je przerzeźbić troche Jeśli mają regulacje samego lustra, to tym bardziej sie nadają Musisz skrócić te mocowania, żeby kawałek z nich "wchodził w drzwi" Musisz sobie tylko odpowiednio dobrać miejsce ich umocowania, żeby wszystko w nich dobrze widzieć. Przykręcasz je od środka drzwi i pozamiatane. Jeśli napisałem coś nie jasno, to moge wrzucić fotke ale najpierw musze ją zrobić. |
pterock F&F MEMBER czarny horhe 126p i ... Kraków | 2005-03-05 10:22:32 to mi jeszcze powiedzcie jak i gdzie moge nagwintowac ten pret?? |
_dOMAN F&F Sympatyk Polo 6n Bydgoszcz | 2005-03-05 11:06:56
gwintuje sie gwintownikiem, jesli nie masz (ja rtyz nie ) to idz do pierwszego lepszego warstatu samochodowego itp. i za piwo ci nagwintuja![]() |