Jak sciagnac linke licznika?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak w temacie . . . chodzi o licznik przebiegu

tzn. chodzi tobie jak odpiąć ją od licznika???
jeżeli tak to trzeba nacisnąć na lince taki plastik i zwolnić zatrzask

Tia tylko trza mieć małe zgrabne rączki a nie takie jak moje.....ostatnio próbowałem ale niestety moja rączka nie chce tam wleźć, ale jeszcze popróbuje

Cytat:
2005-03-08 15:02:59, mazi25 pisze:
Tia tylko trza mieć małe zgrabne rączki a nie takie jak moje.....ostatnio próbowałem ale niestety moja rączka nie chce tam wleźć, ale jeszcze popróbuje

to wysuń sobie kierownice na max i pod macha przesuń linkę w stronę licznika, będziesz miał więcej miejsca

Hehehe ja nie mam regulowanej kierownicy......

tzn to jest gdzies tam za przyciskiem od swiatel awaryjnych awaryjnym tam dalej za tym gumowym kolniezem? ale czy poźniej bedzie latwo to zapiac i czy nie bedzie takich powiklan ze z 33 tys zrobi csie na 99 tys ??

Cytat:
2005-03-08 15:35:36, fa1th pisze:
tzn to jest gdzies tam za przyciskiem od swiatel awaryjnych awaryjnym tam dalej za tym gumowym kolniezem? ale czy poźniej bedzie latwo to zapiac i czy nie bedzie takich powiklan ze z 33 tys zrobi csie na 99 tys ??

jeszcze raz. Najpierw musisz odkręcić ta swoją konsolę żeby dostać się do licznika, który jest przykręcony 4 śrubami

zobacz tu

i jeszcze troche tu

Cytat:
2005-03-08 15:15:51, mazi25 pisze:
Hehehe ja nie mam regulowanej kierownicy......

oj to chyba będziesz musiał odkręcić linkę os skrzyni

ja miałem podobny kłopot ale telefon do kolegi ZERO a on do mnie przełóz sobie linke z silniczka wycieraczek ,tak tez uczyniłem i linka od razu o jakieś 5 cm dłuższa

power by brc

ja po prostu podciągnąłem linke troszkę od strony silnika...i wyszło na tyle że w miarę swobodnie mogłem ją odpiąc (no oczywiście trudno mówic o komforcie) - w mk7