MotoNews.pl

Okrągłe światła do kombi FSO 125

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
POSZUKUJĘ OSOBY, KTÓRA MA LUB WIE GDZIE MOŻNA KUPIĆ OKRĄGŁE ŚWIATŁA DO FSO 125 KOMBI, ZA WSZELKIE INFO BĘDĘ WDZIĘCZNY, MPM.MILEWSCY@NEOSTRADA.PL. Z GÓRY DZIĘKI.

Przepraszam - jakie okrągłe światła do kombi? Jakoś mi się nie kojarzy zeby on miał jakiekolwiek okrągłe za wyjątkiem tych co to je można prawie w każdym sklepie kupić.

a może chodzi o światła typu żuk look

Ale tych kupienie to też nie jest problem - to musi być coś specjalnego - czekamy na wyjaśnienia.

to pewnie o taką lampe chodzi!

NIEBIESKA KOSIARKA!

ALE DAŁEM CIAŁA, SORKI CHODZIŁO MI O ŚWIATŁA TYLNIE, KTÓRE MAM ZAMIAR WKOMPONOWAĆ, ZAMIAST KLASYCZNYCH, ZA WSZELKIE INFO BĘDĘ WDZIĘCZNY, MPM.MILEWSCY@NEOSTRADA.PL . MOŻE KTOŚ MA TAKIE NA ZBYCIU, ALBO WIE GDZIE JE MOŻNA KUPIĆ, KONKRETNIE:
3 BIAŁE
3 CZERWONE

POZDRAWIAM.

a po co to?

Wyjaśnieniem jest osobny wątek
Kolego się burdelu na forum nie robi,się ładnie dopisuje tutaj.
A poza tym zanim zrobisz taka krzywdę Fiaciorowi pomyśl dwa razy.Gdy nadal będziesz chciał zmienić tylne lampy pomysl trzeci raz.Metodę polecam do skutku.A nuż zostaniesz myśliwym?

Co jak co ale muszę się zgodzić z Kao

O ile jesio w sedanie potrafię to zrozumiec - bo sam planuje zmienić (Takie - znaczy nie z ferrari, ale wyglad ten sam ) to wymiana świateł w kombiaku to jakaś pomyłka.....

PS. dlaczego po 3 światła ??? czyżby po jednym na klapie ??? ale wg. mnie to i tak dziwnie dużo....

-stop + pozycja = jedna lampa
-kierunek = druga lampa

no chyba że chcesz mieć jesio p.mgielne i cofania takie same...

u mnie będzie max 2lampy na stronę...

-stop+pozycja+kierunek - jedna lampa
-ew. p.mgielne -druga lampa (ale wtedy wypadałoby zdublować kierunek i ew. pozycję dlatego jesio sie wacham)

Prosił bym szanownego kolegę o uściślenie jakie konkretnie okrągłe światła ma na myśli.

[ wiadomość edytowana przez: Grzech dnia 2005-03-11 01:25:24 ]

Cytat:
2005-03-10 20:24:03, Nomad pisze:
Co jak co ale muszę się zgodzić z Kao

Chylę czoła,jestem pod wrażeniem

Cytat:
2005-03-10 20:29:41, kaovietz pisze:
Chylę czoła,jestem pod wrażeniem

No stary... nie dałeś mi innej możliwości

Moja rada nie zmieniaj efekt bedzie straszny poza tym chyba je sobie w klepe wmontujesz chyba ze chodzi o rodzaj zuk look to zmiescisz ale odradzam naprawde.Efekt latwo sobie wyobrazic

Kolejny watek na OFF-topa ? miłej zabawy !

Błogosławieni my,offtopersi przez Ramzesa naszego,zatem czyńmy swoja powinność,jako nam przystało.I zaczęli offtopowac każde słowo,zdanie i wypowiedz,a ludzie poczeli spozywać jagnięta,owce,leniwce,twarozki,jogurty,przetowory owocowe i serki homogenizowane.Wtedy wychylił się GAD groźny i straszliwy zza chmury i na gest jego z niebios żywota dokonał duch offtopowy,a z nim cała powszechna zamiany lamp w kombiaku idea,spełzła w nicość,ku czeluści piekieł,jakoż warta była jedynie takiego traktowania.Wniwecz wzięły wyprawy do sklepów żukowskie częsci oferujących,gniew który nadsedł zgładził zarówno pomysły jak i sklepy.Koniec zakrzyknąłem przerazony,poczym do łóżka sie udałem snu zaznając zasłuzonego.

Cytat:
2005-03-11 00:39:19, kaovietz pisze:
Błogosławieni my,offtopersi przez Ramzesa naszego,zatem czyńmy swoja powinność,jako nam przystało.I zaczęli offtopowac każde słowo,zdanie i wypowiedz,a ludzie poczeli spozywać jagnięta,owce,leniwce,twarozki,jogurty,przetowory owocowe i serki homogenizowane.Wtedy wychylił się GAD groźny i straszliwy zza chmury i na gest jego z niebios żywota dokonał duch offtopowy,a z nim cała powszechna zamiany lamp w kombiaku idea,spełzła w nicość,ku czeluści piekieł,jakoż warta była jedynie takiego traktowania.Wniwecz wzięły wyprawy do sklepów żukowskie częsci oferujących,gniew który nadsedł zgładził zarówno pomysły jak i sklepy.Koniec zakrzyknąłem przerazony,poczym do łóżka sie udałem snu zaznając zasłuzonego.

Tere fere ........a żuk look to pewne miejsce na liście WT bo to chce chyba osiągnąc kolega z kombika.....

Amen

No cóz a ja Wam OT zepsuję wracając do tematu Pomysł z Żukiem uważam za chybiony, ale okrągłe światła od cięzarówki wyglądają całkiem, całkiem:

Cytat:
2005-03-11 02:28:15, Grzech pisze:
No cóz a ja Wam OT zepsuję wracając do tematu Pomysł z Żukiem uważam za chybiony, ale okrągłe światła od cięzarówki wyglądają całkiem, całkiem:

Szczerze ? te swiatła w 125 kombi wyglądają jak pół dupy za słupa...