Dobry kowal w krakowie :]

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
kogo polecacie jeśli chodzi o klepanie resora w krk? zeby był pewny i w miarę tani... prosze o sugestie

po pierwsze wyszukiwarka, a po drugie to podjedz sobie pod geanta. kowal jest obok tego niedokonczonego budynku zaraz za rondem polsadu w strone obi.

Cytat:
po pierwsze wyszukiwarka

a kowala masz na zabłociu chyba dość znany w krk!!!

Cytat:
2005-03-07 05:28:33, pterock pisze:
po pierwsze wyszukiwarka, a po drugie to podjedz sobie pod geanta. kowal jest obok tego niedokonczonego budynku zaraz za rondem polsadu w strone obi.

Potwierzdam,robilem u niego resory do kanta i jestem zadowlonony

sam musisz byc kowalem swojego losu

W Wieliczce obok wiaduktu na przeciwko RAKO jest kowal od resorow. Ale nie moge niestety nic powiedziec o cenach i jakosci uslug.

Cytat:
sam musisz byc kowalem swojego losu

oj bullit bullit znowu nie zazyles tabletek rano?? czy jak zwykle sie pomyliles?? pamietaj czerwona tabletka do buzi, a nie czopek...potem bedziesz marudzil przy flaszce ze "znowu psychiatra jakies niedzialajace goowno zapisal" ehehe

a wracajac do tematu to korzystalem z uslug zarowno kowala kolo "geanta" jak i z zablocia bardziej polecam zablocie bo resor sklepany na zimno pod geantem stracil sztywnosc.. po 2 latach ale jednak...poszlo w dol auto..

Nowych też obowiązuje wyszukiwarka !!
Ale skoro kilka osób odpowiedziało, to i ja dołożę swoje (błędne koło):
Kowal na zabłociu (jeśli mowa o tym koło szrotu) to straszny burak (mówię o szefie, bodajże pan Zuba) - byłem tam 3 razy, z czego 2 razy odnosił się do mnie tak, że wyszedłem. A szkoda, bo od wielu osób słyszałem pochlebne opinie na temat wykonywanych tam prac...
Tego koło Geant'a też mogę polecić (tam robiłem).

wszyscy wlasnie o tym kolo geant'a mowia. Chyba tam się udam.
a co do wyszukiwarki to sorry juz bede grzeczny

@3zeR_MDS: a nie łatwiej by ci było kupić gotowy resor?? Rekin przecież sprzedaje swoje dwa resory za 50zł szt. wówczas może być wilk syty i owaca cała Pozdrawiam

EDIT: coś mi sie w oczach dwoiło... jest jeden resor

[ wiadomość edytowana przez: -maly- dnia 2005-03-07 23:06:27 ]

naprzeciwko rako - hmm srednio polecam
gosc w sumie na miejscu robi ale zadna rewelka
kolo geant'a to po drugiej stronie ulicy czy jak?