Pytanie o blendę

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Muszę wyciągnac blendę z tylnej klapy.
I moje pytanie jak ona jest zamocowana?

jak wsadzisz glowe to zobaczysz 6 lub 8 nakretek
odkrecasz je i blenda wychodzi

Po odkręceniu nie ciągnij nic na siłę, łatwo ją połamać...

Cytat:
2005-03-06 09:46:24, cezariusz pisze:
jak wsadzisz glowe to zobaczysz 6 lub 8 nakretek odkrecasz je i blenda wychodzi

No własnie zlokalizowałem te nakretki, i tak właśńie wmysłałem że wystarczy je tylko odkręcić.
A ona trzyma się jeszcze na jakiś zatrzaskach? bo właśńie jeden mi peknoł i troche mi odstaje dlatego musze ją zdjąć i spróbowac przykleic może. miał kiedys ktos cos podobnego z blenda?

Cytat:
2005-03-06 09:49:35, SebaE pisze:
No własnie zlokalizowałem te nakretki, i tak właśńie wmysłałem że wystarczy je tylko odkręcić. A ona trzyma się jeszcze na jakiś zatrzaskach? bo właśńie jeden mi peknoł i troche mi odstaje dlatego musze ją zdjąć i spróbowac przykleic może. miał kiedys ktos cos podobnego z blenda?

U mnie odchodzi trochę pod lewym kierunkiem, tak że dostaje się tam syf, i kierunek w środku jest zabrudzony. Właśnie nie wiem jak się za to zabrać, i czy da się to wogóle naprawić, naciągnąć albo coś podobnego, bo z plastikami to różnie bywa

Cytat:
2005-03-06 17:12:19, jenes pisze:
U mnie odchodzi trochę pod lewym kierunkiem, tak że dostaje się tam syf, i kierunek w środku jest zabrudzony. Właśnie nie wiem jak się za to zabrać, i czy da się to wogóle naprawić, naciągnąć albo coś podobnego, bo z plastikami to różnie bywa

No właśnie u mnie tez to jest po lewej stronie, tez właśńie myśłe czy to się przyklei czy nie.