Kupiłem 125 72r. + fotki !!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
wybor wkoncxu padłna moje marzenie - Jest to fiat 125p z 1972 wybieralem jeszcze miedzy oplem - ale nie dalem sie na oplna naciagnac i jest fiacuior jaki sobie wymarzylem - fotki wrzuce jak tylko bede miał ;] - aha do gazu za tydzien do lakieru za 2 tyg ;]

aha no i odrazu mam pytanie od czego sa te wszystkie kontrolki - pali mi sie oczywiscie rezerwa i jakas taka pomaranczowa mniej wiecej na srodku i nie czaje co to jest ;|

BTW: Auto w srodku jak z fabryki z chromowanym radiem GRUNDIG ;]

Gratuluje zakupu stasiu.
Napisz coś więcej o nim. Jak jest jego stan ? Czy jest kompletny ? Listwy, znaczki, etc ?!

Kontrolka która ci się świeci to ssanie.

Ajjj no to bajerka niech żyją szalone lata 70
Fajnie że masz to radujko, bo juz sie bałem że łapciuchy go wyjmą!

Koniu, wygląd zewnętrzny jest dostateczny, rdzy niewidać, natomiast wnętrze powala na kolana!

wszysciusienke znaczki - nawet licencja fiat - wszystko exttra - stan zewnetrzy powiem tak - ladny ale z daleka - ale ssanie mam chyba wylaczone - bo tam w jest kilka tych "drazkow" i ssanie wylaczam . .;| no nic zaraz zobacze . .

Gratuluje zakupu..mam nadzieje ze niedlugo beda fotki fiaciora..a co do kontrolek to jest to tak
od lewej na dole:zielona-lampy,czerwona-reczny,czerwona-alternator,zolta-ssanie,fioletowa-dlugie swiatla,zielona kierunkowskazy no a u gory od lewej masz kontrolke oleju pod wskaznikiem no i "diabelek" pod wskaznikiem poziomu paliwa pozdroowka Mariusz

Tylko pogratulowac takiego cuda . co do ssania to sprawdz czy pstryczek dziala czy galka od ssania go wcoska do konca, przy tym patencie nie wiele trzeba zeby kontrolka sie swiecila caly zcas. Pozdrawiam
P.S. Wrzucaj jak najszybciej foty

Stasiu poklon!!!Wielkie gratulacje.Autko-marzenie,czekamy na fotoski

No ja tez czekam na fotki i gratuluje zakupu

gratulacje

tez gratuluje, ale do gazu go bo Cie zje, jaki lakierek będzie

Gratulacje...
Mam nadzieje ze gaz ząłozysz tak by nei był owidac wlewu np w bagazniku .....

Cytat:
2004-04-08 23:25:09, CZUCZU pisze:
Gratulacje...
Mam nadzieje ze gaz ząłozysz tak by nei był owidac wlewu np w bagazniku .....

w bagarzniku , yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy..., chyba nie bardzo , bo bedzie smierdzialo gazem .... ja radzil bym pod tablicą , fajny patent, tablica na zawiasach... nio i szafa gra

POZDRAWIAm i gratuluje ZAKUPU

Kolega ma w bagazniku i jakos nikomu nie smierdzi.....
Moze po prostu nikt u niego nie jeździ w bagazniku .......

gaz bedzie tak ze nie bedzie widac - ale poki co tajemnica - a fotki moze jutro mi zrobia - zobaczymy ;]

gratuluje! i czekam na zdjecia oczywiscie:)

gratulacje!!!1
musisz teraz jakies fajne AYSki wrzucic ))
najlepiej 8x13 na tyl i 6x13 na przood
pozdro ))

-----------------
http://plepleple.pl

Gratuluję zakupu. A co z Kadziem nie tak ? Opróćz znanej nam obu ceny . Ja tam w nim nie widzę większysch wad. Oprócz stanu błotników.

Jaki problem ukryś wlew paliwa zwłaszcza w aucie który ma klapkę na korku wlewu.

Co prawda nie ja a mój sąsiad ale w DF-ie ma wlew gazu obok wlewu paliuwa założony i wszystko pod klapka ukryte

Stasiu no i co z Opelkiem było źle?