KJS pytanko do ludzi z Krakowa

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam pytanko za tydzień ma być rozgrywany Kjs 12 marzec KKS Jura MotoSport http://www.kkr.org.pl/sections.php?op=viewarticle&artid=26&page=19 i mam pytanko gdzie to jest czy opłaca sie jechać jak wyglądają próby ( kręciołek czy mini oesy ) ??? no i czy jest to kjs pod patronatem PZM z góry wielkie dzięki za wszelkie informaje linki itp
Pozdrawiam !!!

Zobacz tutaj www.juramotosport.pl

Masz tam wszelkie informacje i harmonogram czasowy. Rudawa i Niedźwiedzia Góra to mini oesy. Nawojowa Góra jest krótka więc nic specjalnego bym się nie spodziewał.

Jechałem 13 lutego w KJS-ie organizowanym przez ten klub i było wyśmienicie - polecam!!!

A ile wpisowe?

nikt wiecej nie jeżdzi na kjsy mam też pytanko zy cała ta impreza jest pod patrontem PZM ?? bo zależy mi na pkt do licencji jeszcze raz wielkie dzięki za informacje

Wysłany: 2005-03-06 19:11:13
A ile wpisowe?

A wpisowe to pewnie niewięcj niż 100 !

Wpisowe 100 tak jak w calym okregu PZM, punkt na pewno dostaniesz jak spelnisz wymogi.

Jezeli impreza nie daje punktu do licencji to organizatorzy nie nazywaja jej KJS. Jak nazywa sie KJS to daje punkt do licencji.

Jezeli impreza nie daje punktu do licencji to organizatorzy nie nazywaja jej KJS. Jak nazywa sie KJS to daje punkt do licencji.

Tak też mi sie zdawało ale wiadomo jak to bywa w naszym pięknym kraju wielkie dzięki yapko