Białe tarcze zegarów w Polonezie - stary typ deski

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam . Mam prośbę , czy możecie mi opisać w jaki sposób mam wymienić oryginalne tarcze zegarowe na białe tarcze w desce rozdzielczej Poloneza Caro 93 . Nadmienie że deska jest starego typu tzn. zegary są kwadratowe . Próbowałem zdjąć wskażniki obrotomierza i prędkościomierza zciągając je , ale bez rezultatu . Miałem obawy żeby czegoś nie zepsuć . Jak ktoś z was wymieniał tarcze lub wie jak to zrobić , proszę opisać co mam wykonać i w jakiej kolejności . Pozdrawiam

musze polecic artykol kolegi z FSO Auto Klubu, (i pomimo ze nie jest on z FSO TT to prosze MODOW o niewywalanie mojego watku! chodzi o informacje a nie o inny klub!)

polecam ten artykol!!!

Cyprys ty chyba jesteś jakiś przewrażliwiony na punkcie modów!!

POZDRO

przykro mi, zycie...

ale po ch** zakladac nowy post jak u nas na formu to bylo walkowane zmiana zegarow zmiana tarcz zmiana podswietlenia przeciez pelno tego u nas na forum !!

ja sie juz przyzwyczailem...

kasowac nie ma sensu... co najwyzej mozna by op***c klubowicza za niekompatybilnosc z wyszukiwarka....

a tam odrazu opierdolic, pouczyc!

no bo gdyby to byl jakis temat ktorego nie mozna nigdzie znalezc to oki zalozyc post itd a nawet jak byl podobny a nie bylo powiedziane to czego sie szuka to poprostu odszukac stary post i podlaczyc sie pod niego i zadac pytanie- odswiezyc

Witam , i na wstępie pragnę przeprosić wszystkich poruszonych moją niekompetencją i brakiem wnikliwości . Przed wprowadzeniem nowego postu próbowałem odszukać temat w wyszukiwarce , ale bez rezultatu . Może wprowadziłem za mało informacj do odszukania właściwego tematu , albo nie umniem z niej w pełni korzystać ( pewnie pierdoła ze mnie ).
Ale na nerwy mam sprawdzony sposób , na dworze piękna zima , jest możliwość wyżyć się z łopatą na śniegu , dużo frajdy , pożytku , no i mięśnie urosną , będzie czym się pochwalić w wakacje , poco odrazu żucać mięsem na nowicjusza
Chłopaki nie płaczą !!!

dobra , dobra ja ci ewentualnie wybacze ale niewiem jak reszta

POZDRO

Wielkie dzięki za stronę i informację kieruję na ręce "k1 cyprus-a" , tak trzymać , dzięki za zrozumienie i wyrozumiałość . Jak nadarzy się okazja to stawiam dużego browara . Więcej pozytywnej energiii !!!

no pewnie w koncu jestes prawie jak rodzina wiec wszystko mozemy wybaczyc

ja wybaczam... a terapia wtrzasowa z reguly pomaga

idz synu i nie grzesz wiecej...

Witam . Dziękuję wszystkich wybaczającym za wyrozumiałość i rozgrzeszenie . Jestem teraz czysty , więc lżej mi na duszy . Miłego dnia

dobra wybaczyć , to ci wybaczyliśmy ale rozgrzeszenia jeszcze niedostałeś, musisz jeszcze odbyć pokutę!!!

POZDRO

jasne, wystarczy pol litra i sledzik i po pokucie

no ja tylko dodam w ramach sprostowania cyprys sugerowal po polowce i sledziuku na glowe oczywiscie tylko tych co sie udzielali w tym poscie a szczegolnie tym cosie to nie podobalo

a wszystko do realizacji na ochlej party 2005!