Polski rajd

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Rzeczywistosc polskich rajdów sprawdzcie

rajd

Heh, widziałem to juz kiedys. Dobry numer. A jak ładnie chłopaki ze sobą rozmawiają

A ma ktoś może filmik zatytułowany "Spacer kibica" ???

Było . Ale teksty zaje****e padają ...hehe " Co to k***a jest ??!! "
Pozdro. Piotrek.

Cytat:
2005-03-09 13:06:03, Jesion128 pisze:
Heh, widziałem to juz kiedys. Dobry numer. A jak ładnie chłopaki ze sobą rozmawiają A ma ktoś może filmik zatytułowany "Spacer kibica" ???

Mówisz o tym pijaku co szedł po trasie miedzy przejazdami ? Najlepiej jak sie wkurzyli i cho wywalili za barierkę...

najlepszy z takich klimatow jest "czekam na ten rajd.mpg"

widzieliscie?

Cytat:
2005-03-09 14:10:01, ZoLt4R pisze:
najlepszy z takich klimatow jest "czekam na ten rajd.mpg" widzieliscie?

poka poka

Cytat:
2005-03-09 14:07:21, dooh pisze:
Mówisz o tym pijaku co szedł po trasie miedzy przejazdami ? Najlepiej jak sie wkurzyli i cho wywalili za barierkę...

Tam, tam jest dobry text, i ten mówiony i ten pisamy

Cytat:
najlepszy z takich klimatow jest "czekam na ten rajd.mpg"

widzieliscie?

Nie, zapodaj.

hahah podobna akcja na złotej kierze!! Stoimy w kolejce do próby a tu się jakiś mieciu kamazem pcha no to ja do niego że ma poczekać a on na chama, prawie nam CC przestawił!!

[ wiadomość edytowana przez: owz dnia 2005-03-09 16:49:47 ]

czekam na ten rajd - 41MB MPG

sciagnijcie i wrzuccie na inny serw bo nie wiem czy go ktos stamtad nie skasuje. milego ogladania

Cytat:
2005-03-09 17:58:51, ZoLt4R pisze:
czekam na ten rajd - 41MB MPG sciagnijcie i wrzuccie na inny serw bo nie wiem czy go ktos stamtad nie skasuje. milego ogladania

znam na maxa

najlepsze jest jak kibole rajdowi wyrywaja warzywa z pola jakiemus rolnikowi kolo oesu i jak demoluja pokoj w pensjonacie

Rzeczywistość polskich imprez sportowych pozostawia wiele do życzenia. 2 lata temu jak byłem na wyścigach płaskish w Kamieniu Śląskim to mało bym nie zginoł w najgłupszy z możliwych sposobów. Mianowicie po zakoń czonej imprezie wyluzowani z kumplami szliśmy wzdłuż toru. Jak się okazało jakieś barany wjechały na tor prywatnymi autami. No i koles tak wychodził z zakrętu fiatem seicento ze malo brakowało by nas porozjeżdżał . Dobrze że sie rzuciłem w jakieś krzaki bo już bym dziśiaj tego nie pisał (najprawdopodobniej)

no koledze ostatnio na probe wjechal cywilny samochod mimo ze wszystko bylo dobrze zablokowane! nieraz cywile po prostu nie mysla. innym razem na lotnisku w kakolewie wyjechal nam traktor z pola!!!

no to sie robi jak z pilka nozna, skandal i granda

no to sie robi jak z pilka nozna, skandal i granda

Cytat:
2005-03-09 18:44:14, owz pisze:
no koledze ostatnio na probe wjechal cywilny samochod mimo ze wszystko bylo dobrze zablokowane! nieraz cywile po prostu nie mysla. innym razem na lotnisku w kakolewie wyjechal nam traktor z pola!!!

Na Rajdzie Studenckim (może to nie mistrostwa polski) przez trasę jechał kiedyż Żuk, nauka Jazdy i autobus Autosan. Na szcęście zatrzymali rajd.

kibice kibicami ale kierowcy tez sa dobrzy...mam babcie na wsi i w jej okolicach jeszcze nie tak dawno przez pare lat z rzedu byl rajd warszawski praktycznie pod domem...
no to ja tam juz tydzien wczesniej zawsze czatowalem jak trenowali kierowcy...
pewnego wieczoru wracam sobie rowerkiem ze sklepu w stanie wskazujacym (bylo juz pozno) slysze cos zapierdala ale nie bylem pewien czy to ta droga...nagle z zakretu wybija sie lancer-swiatla to mial tak mocne ze jak sie spojrzalem to pomyslalem normalnie ze ufo leci no i tak z 100km/h obok mnie a drogga wąziutka mało z rowerem do strumyka nie wpadlem
zapierdalaja na tych treningach ze szok...ludzie traktorami jezdza dzieci ze szkoly wybiegaja a ci nie wnikaja wogole

EDIT: o kurwa wlasnie obejrzalem własnie ten klipik od zoltara poaza tym ze jest zajebisty to jest tam wlasnie ten odcinek od mojej babci-to ten na ktorym wyrywaja kapuch jabka i najlepsze miejsce odcinka obiazd do okola wierzby-tam robili dyskoteki kiedys...ach ile pod ta wierzba goliatów kiedyś wypilem i tez potem wyrywalem wszystkim jabka

[ wiadomość edytowana przez: kabul dnia 2005-03-09 22:35:09 ]

no fajowe moze ktoś jeszcze mam jakies filmiki ??