| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
draakhul LOB SYMPATYK A CARAVAN Białystok | 2005-03-11 21:55:01 Brawo! Gdyby wszyscy byli tacy świat byłby lepszy. A tak każdy (prawie) patrzy tylko na czubek swego nosa... |
Mlody_Omega HONOROWY WETERAN Lanser Pabianice | 2005-03-11 22:55:17 to i ja sie musze pochwalić
wracam po pracy do domku i patrze a tam Bestia znajomego nie może podjechać pod wjazd do domciu... co robimy? Caddy'iego w pierwszą lepszą zaspę po szyby i wpychamy razem z kumplem coby się nie rozniosło, że bryka R6 i nie może dać rady
|
Maciey BMW 730i Słupsk | 2005-03-12 01:34:57 niezle disel !
tak swoja droga patrzac na niemieckich i polskich kierowcow to nie ma porownania... tam jak wlaczysz kierunkowskaz z checia zmiany pasu to jak magiczne zaklecie, na 99% ktos cie za chwile wpusci a u nas nerwowosc kierowcow nie zna granic.. |
miklo DEADSOUL V6 w autobusie Warszawa | 2005-03-12 08:26:58 Maciey: Jakbyś jakiemuś Niemcowi kazał jeździć po Warszawie lub po jakiejś "krajówce" przez tydzień, to nie wiem, czy nie objawiłaby się u niego większa agresja niż u rodowitych kierowców. Mamy taki a nie inny stan dróg i taką a nie inną ich sieć. Chcąc przejechać 300km walczysz o życie kilka razy (nawet jadąc spokojnie - szybcy i wściekli dadzą się we znaki). Chcąc przejechać z Ursynowa na Bielany o 16 musieliby wcześniej zrobić sobie kanapki itp itd. W takiej sytuacji co mniej cierpliwi zaczynają kombinować. I zaczyna się jazda "na cwaniaka".
Nie usprawiedliwiam chamstwa, brawury i głupoty. Trzeba jednak zdawać sobie sprawę z faktu, że (niestety) są pewne przyczyny które mogą wywoływać takie, a nie inne zachowania... Diesel: Nieźle Ja niestety się ostatnio 2 razy zakopałem - w tym raz na strzeżonym parkingu. Rada była tylko jedna - łopata w dłoń i odśnieżałem parking za który płacę razem z cieciem kilka minut po północy. Był to fragment urodzinowej randki z żoną. Trochę mnie po tej randce ręce bolały (tylko nie wysnujcie z tego błędnych wniosków) ![]() [ wiadomość edytowana przez: miklo dnia 2005-03-12 08:31:27 ] |
draakhul LOB SYMPATYK A CARAVAN Białystok | 2005-03-12 08:55:04 Ja się ciągle zakopuję u siebie pod blokiem (a podobno odśnieżają). Na szczęście tuż obok stoi skrzynia z piaskiem, więc podbieram co nieco i sypię pod koła. Na następną zimę szykuję worek z piachem, będę go woził w bagażniku razem z szuflą śniegową.
A tak swoją drogą, nie wiecie czy ten p... śnieg jeszcze długo będzie padał? |
kuba LOB WETERAN A Zawieje i nie zamiecie | 2005-03-12 19:16:28 Disel.
Szkoda, że cię nie było wczoraj na gierkówce za Piotrkowem w stronę W-wy. Pościągał byś porozbijane Tiry i do domu wriciłbym o godzinę szybciej . |
miklo DEADSOUL V6 w autobusie Warszawa | 2005-03-12 21:58:29
Spokojnie - tego dnia na prawdę nieźle padało. Dla mnie to była jakaś forma rozrywki ![]() |