| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
MCQUEEN F&F Sympatyk Fiat 127 Łódź | 2003-07-01 23:22:16 Wg mnie jeśli podłoga nie jest sitkiem, jak i cała reszta bez dziur to moze i warto. Jakby coś to informuj na bierząco. Zrobisz jakieś foto? |
ArF Warszawa | 2003-07-01 23:28:31 jak znajde czas i sie jeszcze dowiem na co mam zwrocic uwage to sie przejde tam...fura napewno mi nie ucieknie |
![]() Qba Czili-Czili-Bang-Bang łili-łonka | 2003-07-02 12:04:31 .....okazja??!! ...mowa!!!!!!!!!!! oczywiscie....
niezaleznie w jakim to jest stanie warte 500 pln! samochodzik bardzo wdzieczny...mozna siwe zabawic nawet z włożeniem 2.0 dohc opd ritmo 130 tc!!... ..jesli nie wezmiesz...biore ja!!!!...daj znac co i jak na priva! pozdr. Qba |
ArF Warszawa | 2003-07-02 13:30:36 a moze jakies rady na co mam zwrocic uwage? gdzie ruda moze sie chowac etc. |
![]() Qba Czili-Czili-Bang-Bang łili-łonka | 2003-07-02 16:03:37 ..hm....szczerze powiem...ruda moze byc wszedzie..ale pokoleji!
- po pierwsze mocowania drążków reakcyjnych przedniego zawieszenia!!!..bardzo czesto lubi to gnic, i urywac sie w najmniej sprzyjających okolicznosciach...wiem co mówie -progi...uuuu...szukaj dziur...ale podobno mozna dobrac od DF`a..tylko trzeba troche skrócić.. -dolne krawedzie drzw.. -podszybia...zwłaszcza przy wycieraczkach, -mocowanie przednich wachaczy...klasyczne miejsce dla duuuzych ognisk tlenku zelaza -...podłoga...klasyka przy wszystkich fiatach -przednie błotniki...one bardzo lubia byc spruchniałe..a dostac je nowe to trzeba miec pieronskie szczescie...ja szukałem 3 lata i nie znalazłem...jasne sa z laminatu..ale.. -sprawdz tylny pas..wokoło lamp,. - bardzo newralgicznym punktem jest miejsce zetkniecia sie przedniego słupka z krawedzia błotników....czyli dolny róg przedniej szyby - i najwazniejsze...przednie podłuznice.....jesli one są do du..y to czeka Cie rekonstrukcja całego przodu...inaczej przód bedzie cholerne pływał...i mozna zapomniec o jakim kolwiek innym silniku niz 1.1 - silnikiem sie nie przejmuj..jaki jest...zawsze mozna włozyc tymczasowo 1.1 od zastavy...identyko konstrukcja wnetrze...zobacz czy deska nie popękana...bardzo to lubia robic... pozatym zobacz czy kompletny ale za taka kwote to nie spodziewał bym sie cudu....ale samochodzik wart 500 niezaleznie w jakim stanie jest...dokumenty kosztuja czasami 300 pln...wiec rachunek prosty.... ale jesli ci nic z nim nie wyjdzie daj mi znac, to ja go sobie wezme ...powodzenia....naprawde warto.... |
![]() Qba Czili-Czili-Bang-Bang łili-łonka | 2003-07-02 16:13:10 ..jesli chcesz fotele...ja mam w idealnym stanie, w nowej tapicerce ..tak przy okazji |
Lunatic F&F Sympatyk Fiat 125 Warszawa | 2003-07-03 17:52:39 za takie pieniądze można by się pokusić |
Jesion128 F&F Sympatyk Łódka Bols Szuflandia | 2005-03-09 15:20:21 Odgrzeje lekko kotlecika. Przez przypadek natrafiłem na ten post.
I co z tym 3p?? Jeździ, kupił to ktoś, a może nadal gnije tam gdzie gniło??? |
mille F&F Sympatyk Honda Accord Aerodec ... Poznań | 2005-03-09 17:31:45 pewnie każdy z nas go kupuje co jakis czas w drogerii i rano sie golimy. |
TazDaFleia F&F Wolny Słuchacz :) fiat 127 BMW | 2005-03-09 18:11:38 wlasnie kolego gdzie on stoji ??? w ktorym komisie na jakiej ulicy to chetnie podjade i obejrze to cudo:>
zawsze komus sie moze jakies czesci przydadza czy cus |