| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
trombocyt Miłośnik FSO Polonez LE Gdynia | 2002-03-25 20:47:00 Polonez to fajne auto. Ma zalety jak i wady. Ale można go stuningować za rozsądne pieniądze. Znam ludzi którzy włożyli w nie tyle serca i kasy, że mogliby kupić niejedną zachodnią, paroletnią bryczkę. Ja nie wiem ale do tego auta mam sentyment, na nim robiłem prawko, uczyłem się jeździć. |
Anonymous Niezarejestrowany | 2002-03-25 22:41:00 Zgadzam się z trombocytem, że Polonez ma wady i zalety. Ogólnie uważam, że jest to samochód dobry i nie zawiedzie jeśli się o niego dba |
Anonymous Niezarejestrowany | 2002-03-25 22:42:00 Polonezik to fajna bryczka, to że polski nie znaczy, że gorszy |
Anonymous Niezarejestrowany | 2002-03-25 22:45:00 Jestem bardzo zadowolona z uzytkowania Poloneza. Mam Atu jest bardzo wygodny wozik i świetny nie tylko do jazdy... |
Anonymous Niezarejestrowany | 2002-03-26 16:48:00 CIESZĘ SIĘ, ŻE FANI POLDKA MAJĄ DUŻE POCZUCIE HUMORU. |
Anonymous Niezarejestrowany | 2002-03-26 16:50:00 A CO? LEPIEJ BYĆ SMUTASEM.POLONEZIK JEST SERIO OKI DO.... |
![]() ZieMa espero 1,5 glx/ omeg ... Restarzew Cmentarny | 2002-03-27 13:53:00 Mam PF 125p i jestem bardzo z niego zadowolony a potrafi jeszcze zadziwić niejedną "super" bryczkę. |
trinity Miłośnik FSO aktulnie nie mam wła ... GDYNIA | 2002-05-08 23:13:00 ZGADZAM SIĘ Z TOBĄ NAWAHO NOWY CZŁONEK KLUBU. |
trombocyt Miłośnik FSO Polonez LE Gdynia | 2002-08-15 12:34:32 Uważam że debilem jest ten kto śmieje się z czyjegoś auta, tak jak np. niektórzy śmieją się z tuningowanych Poldków. No cóż począć . Dla mnie Polonez to dobry samochód. Podoba mi się. A najbardziej denerwuje mnie jak ktoś pieprzy
|
sponsor Polonez Caro 1.6 Gli ... Sulejów | 2002-08-22 22:21:33 Co za cwel nazywa POLONEZA padliną niech zwróci się z tym problemem do mnie!
|
wit atu plus gdynia | 2002-08-25 21:19:37 trzeba dbać o to co Polskie bo zginiemy w tyglu nijakości. |
bodziot Miłośnik FSO "Misia" czyli Fiat P ... Kraków | 2002-12-25 01:31:45 dla mnie polonez jest autem któty odpowiada moim preferecjom no może wiekrzości z nich po pierwsze jest prosty w budowie żadnej elektroniki tylko prosty gażnik z ręczna regulacją ssania, części są tanie i dostępne, auto dzięki resorom jest pakowne ponad normę dla wspóczesnych aut, pzatum swoją konstukcją przypomina czołg. Posiada jednak wade jest nim silnik troche za słaby jak na tak ciężkie auto więc planuje wymiane na 1.6 DOHC aby dodać więcej wigoru do jazd miejskich |
yakoob polonez fso1,5 SLE+Lpg Wrocław | 2002-12-30 09:09:10 Witam
Są różne powody dla których ludzie kupują poloneza. Jedni kupują, bo ich nie stać na nic "lepszego". Inni, bo lubią grzebać w silniku, a poldi im to umożliwia, jeszcze inni, bo go lubią i im się podoba, a jeszcze inni, bo go kochają. O tym nie ma co dyskutować, bo o gustach się nie dyskutuje, ale według mnie poznaje się ludzi po tym jaki mają stosunek do innych. Jeśli gościu mi mówi, że jestem frajer, bo jeżdze taką padliną, a sam jeżdzi MPK, albo ojciec mu kupił golfa (hehe) i wieś tańczy i śpiewa (bez urazy dla wsi), to ja już wiem co to za typ i z nim nie dyskutuje, bo to cham i tyle. Ja jeżdze poldim, bo go lubie, a deszcz na głowe mi nie pada i koła (wszystkie 4), toczą się w jedną stronę więc nie jest to takie złe autko chyba nie?? |