| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2003-02-02 22:28:28 Jest takie obciążenie, że serwer odrzuca... Chłopaki aleście się rzucili na zdjęcia... Jutro pooglądam... |
Grzegorz TOYOTA Corolla E16 Katowice | 2003-02-02 22:32:42 "Przykro nam, strona chwilowo nie działa z powodu przekroczenia godzinnego limitu transferu."
No cóż za długo Trzeba poczekać Jak niektóre linki nie działają to przepraszam naprawię jutro GG |
Adminek Klubowy Weteran To była bryka.:) budziła RESPEKT.! | 2003-02-02 23:02:33 Nio nie przynajmniej narazie jest ok nic nie wyłazi w tych miejscach co prawda gdzie indziej malutka banka sie pojawila ale w czasie lakierowania tego niebylo wiec to nie wina lakiernika.... |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2003-02-02 23:24:24 A tak pozatym to gratuluje wam udanego zlotu... |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2003-02-02 23:50:20 jaosik dziwnie...parę fotek udało mi się zobaczyć potem już nic....no tak limity, limity...ale się pikna pogoda trafiła!!-foty wyszły extra!! |
Tomek-Mydlowski Warszawa | 2003-02-03 00:00:35 Adam a to się zwykłą cyne nakłada???? |
Lasombra Nehedar Abir Warszawa | 2003-02-03 00:29:38 no to panowie podeslac do mnie zdjecia i zrobie z tego zlot espero, dlaczego zloty maja byc tylko w warszawie ??? |
ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2003-02-03 01:09:38 1. Gratuluję wam udanego Zlotu! 9 maszyn już na pierwszym Zlocie to jak dla mnie super wynik! Tyle to nas było w Rudnikach pod Częstochową na wiosnę w tamtym roku na Zlocie ogólnopolskim!!! Jeśli więc teraz na wiosnę pojedziemy wszyscy do Rudnik, to jakby nie patrzeć, będzie nas z 20 fur na raz! Bo zjedzie się grupa Śląska i Warszawska! Ale będzie extra! Już się nie mogę doczekać!
2. Jakość fotek super, ale jestem troszeczkę zawiedziony ich tematyką. Myślałem że będzie na nich więcej szczegółów samochodów - jakieś zbliżenia poszczegółnych zmienionych elementów - a tu wszystko tak poglądowo i z daleka... a z wielką chęcią obejżał bym z bliska te srebrne stalówki, wylakierowane listwy, przyciemnione szyby, sportowy wydech, mustanga itp... 3. Po obejżeniu fotek doszedłem do wniosku że wasza grupa Śląska to taka "starszyzna" - oczywiście nie mam tu nic złego na myśli - chodzi mi mianowicie o to, że po fotkach widzę że śląscy klubowicze mają średnio 30 latek... a grupa Warszawska jest znacznie, znacznie młodsza... 4. Bez problemowo obejrzałem wszystkie fotki bo robiłem to o godzinie 1:00 w nocy... |
IrekPapaj ESPERO 2.0 CD Ruda Śląska | 2003-02-03 09:24:53 No i bardzo dobrze. Spoty, zloty to nie tylko rozbieranie auta na czynniki pierwsze. to także spotkania towarzyskie.Warszawka musi postarać się o kobitki .Asia o kosmetykach by se pogadała...........Jedno "ale" - następnym razem faktycznie trzeba zabrać grila i tutu |
Raku Daewoo Espero 1.5 GLX Jastrzębie Zdrój | 2003-02-03 11:13:21 Co tu duzo gadac pogoda nam dopisala atmosfera byla super nie pozostaje nic innego tylko umawiac sie na nastepny zlocik ale faktycznie z grilem bo po przyjezdzie do domu zjadlem konia z kopytami |
Lee GF8 Katowice | 2003-02-03 15:08:38 al0!
Lukasz rozwaliles mnie 3 punktem swojej wypowiedzi!!! ale tu masz odrazu odpowiedz na wysoka frekwencje. Ludzie dojrzali i jak mowia ze beda to beda... a mlodzi to ehhh.. ale jesli chodzi o zdjecia to rzeczywiscie 3ba sie poprawic... wiecej szczegolow / opisow / rozwiazan... tylko trudno na pierwszym zlocie miec ustalona agende... nastepnym razem sie poprawimy... zreszta zaloze (mysle) strone podobna do Twojej, z opisem poszczegolnych spotow... Jedyna Dama w gronie nie alienowala sie, ani nie rozmawiala o kosmetykach... Panowie!!! (4 me EOT) Pozdrawiam Uczestnikow!!! oraz przyszlych uzytkownikow, albo uzytkowniczek, bo to chyba 2 dziewczynki... |
ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2003-02-03 16:31:03 Lee!
Dobry pomysł z tym abyś ty zajął się Zlotami Śląskiej grupy a ja Warszawskiej! Kiedy nasze stronki nabiorą już jako takiego wyglądu i wielkości, to może połączy się je w jeden duży serwis poświęcony Zlotom Espero nad którym pieczę będzie trzymać dwóch Adminów (ty i ja)? |