| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Krzysiek-Diackon Opel Astra G Caravan Piaseczno | 2003-06-10 14:00:07 co jakiś czas patrzę na zdjęcie swojego monstrum No panowie liczę na pomoc |
Krzysiek-Diackon Opel Astra G Caravan Piaseczno | 2003-06-10 14:03:55 być może na tej myjce na żoliborzu można umyć silniczek ...
tak ją wszyscy chwalą, to i ja się może skuszę, ale na silniczek najlepiej |
SpeedR Była biała lodówka, ... Wawa/ Perth (Aussie) | 2003-06-10 22:48:38 Hmm, a ja od razu zaznaczę, że jestem zwolennikiem mysia silnika, może niekonecznie od razu przy użyciu strumienia wody, tak koło 100 - 120 barów, ale czasem niestety trzeba, poza tym co jakiś czas, warto motorek przetrzeć.
Gdzie myś? Nie mam pojęcia, sam myję swój dość często, a z usług pseudo fachowców od mycia przestałem korzystać, gdy zalali mi cewkę, jeszcze za czasów mojego poprzedniego autka. Z myjni, które mogę polecić, bo znam je dość dobrze, to taka ręczna na Grochowskiej między Wedlem a Rondem Wiatraczna (w dużym przybliżeniu) |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2003-06-11 00:48:09 Panowie, nie wiecie, że częste mycie skraca życie ? Mały OT na dobranoc Spać i się nie kłócić |