| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
rw12 MV6 lodz | 2005-03-08 21:35:44 zupper:
cieszymy sie razem z Toba. 1. co do wolnego nagzewania to sprawdz termostat. mozesz miec otwarty i dlatego silnik chlodzi ci sie calym obiegiem i dlatego to trwa tak dlugo. zobacz czy masz ciepla chlodnice jak zuwazysz ze podniosla ci sie wskazowka od temperatury np. na ok. 85st. jesli ciepla to jest tak jak pisalem. 2. pytales sie tesciowej o zdanie? FEEEE !! ja bym nawet nie wpuscil do mojej omesi tesciowej a co dopiero pytac sie o zdanie
pozdrawiam, robert |
arti-77 LOB WETERAN OmegaA/S6+/SenatorB Łódź | 2005-03-08 21:40:28 Sory że tutaj ,ale RW włącz gg.ZROZUMIANO?! |
panoni opel omega A 2,6 zabrze | 2005-03-09 09:51:13 Ja mam pod tablicą napis wal śmiało teściową wiozę . A tak poważnie nie możesz wymagać od takiej wagi przyśpieszenia to jest autko do jazdy wygodnej co sam odczułeś a jeśli miał byś silnik min. 2,5 lub większy to i o przyśpieszeniu byś nie wspominał bo ja nie nażekam choć spalanie jest troszke większe ale nie wiele. |
tatakai OPEL OMEGA B CARAVAN Stargard | 2005-03-09 17:30:34 ..... a ja tak sobie patrze teraz przez okno, czytam wasze posty, morda mi sie i co?.... i widze moj nowy nabytek... Omege! mmmmmm, a z tym lanosem to porazka.
Pozdrawiam |
panoni opel omega A 2,6 zabrze | 2005-03-11 10:01:52 PRZY ODSINIEZANIU WŁAŚNIE MOZNA DOSTRZEC JAK WIELKIE JEST TO AUTKO CHOĆ NIE UKRYWAM ŻE ZAWSZE PODOBAŁY MI SIĘ typowe auta amerykańskie z lat 60-70 tych a w szegulności te w których można poczuć wiatr we włosach i brak wyczucia odległości z przodu czy z tyłu . Naszym autkom już nie wiele brakuję ,kupię słonia posadzę na maskę i zobaczymy co wyjdzie , ty w TV (reklama) wyszła 307 . Zartowałem |