Pomocy Puchar Wiosny niebawem/potrzeba butli CO2

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy ktoś z forum wybiera się na Puchar Wiosny organizowany przez Automobilklub polski który odbędzie się 19 Marca ??
Związku z Pucharem wiosny chciałbym pojechać ale moje mocowania resoru tego nie wytrzymają czy znalazł by się ktoś z Warszawy kto porzyczył by mi butli do migomatu z CO2 (dwutlenek węgla )
lub sprzedał gaśnice śniegową
sorka za głupi post ale nikt z moich znajomych nie posiada ani butli ani gaśnicy z góry dziękuje

[ wiadomość edytowana przez: widynek dnia 2005-03-11 22:37:02 ]
[ powód edycji: mogłeś zaznaczyć w temacie o co chodzi... ]

ja sie wybieram, mam tylko nadzieje ze zdążą mi oddać samochód, jutro jade po odbiór ale dzwonili ze cos nie tak w silniku, wiec szybka reanimacja i heja. Mam zamiar pojechac. Niestety nie mam z tego co chcesz pozyczyc.

a puchar wiosny to gdzie rozgrywaja?

start na bemowie a reszta w kierunku legionowa

O witam kolege na forum... mnie to chyba skojarzysz Albo z ksywki albo z tego ze kolega Konrada z Raszyna Suchaj moja rada jest taka... podbij do Przemka Marciniaka i on Ci to pospawa... jesli ta opca nie odowiada Ci za bardzo to daj mi znac jakos na priv i cos pomyslimy ale nic nie obiecuje

Pozdrawiam
Kuner

Ja z Marciniakiem niezbyt się lubimy tak mi się wydaje byłem u Dąbrola ale on tęż swojej butli nie posiada
Ja bym wolał żeby to pospawał mój spawacz bo co do spawania Przemka nie jestem przekonany widziałem choćby wydech u żocha w cc ale jeżeli nie mam wyjścia to spróbuje ok dzięki za pomoc

jeżeli ktoś z warszawy posiada Gaśnice śniegową to odkupie prosze o kontakt gg 7838388 Gaśnice Śniegową

[ wiadomość edytowana przez: piter_solution dnia 2005-03-12 13:28:40 ]

czyli jednak nie pojade szkoda tak się napaliłem
niema chętnych z gaśnicą albo butlą CO2
w zamian na kjs nalepie naklejke sponsora

Hmm...Przecież w firmach gdzie legalizują gaśnice można takie butle kupić i są od razu nabite CO2. Za swoją zapłaciłem 100 PLN z gazem