Spotkanie centrum 11 marca.... i wrażenia po

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
....robimy spotkanie bo dawno chyba nie było a jest du zo śniegu to sie bedzie mozna pobawić, a jak bedzie za dużo to chociaż se pogadamy cy takie tam.
Co wy na to??
Hę??

[ wiadomość edytowana przez: CZUCZU dnia 2005-03-11 22:49:57 ]

niom czemu nie 11 to po moich maturam próbnych wiec mozna sie odstresowac
jesli sniegu nie zniknie to mona by wojne na śnieżki zrobic albo cos jak cos ja sie bym pisał na to

ja jestem jak najbardziej za!!!!!Rafal polepimy balwanka?

piatek wieczorem powiadacie .... a moze i sie pojawie to z leszka zrobie balwanka

No to kurde ja mam też pomysła spotkać sie tak w piątek na centrumie zrobić bałwanka i w niedziele jak sie śnieg utrzyma to na kulig!! dawajcie co o ty myślicie ??

popieram rzeszowiaka w piatek spot a w niedziele kulig a po kuligu mozna wpasc na centruma poslizgac sie albo cos takiego
tylko jeszcze o ktorej godzinie w piatek a o ktorej kulig to sie na spocie ustali

pozdro

Hmm kulig to zły pomysł - nawet droga na której robilismy kuligi jest ledwo przejezdna - a co dopiero dojechac do lasu - panowie tam jest masa sniegu .......

Panie kolego jesli chodzi o śnieg to mo9że i jest go dużo ale w sobote i niedziele dużo ludzi owiedzi tamto miejsce i napewno snieg bedzie ubity a ewentualnie jak nie bedzie można tam wjechać to na głównej sie poślizgamy tez jest fajnie !! Jak mi sie uda t oto dziś sprawdze jak tam jest!!

Hello wszystkim.

Jesli tylko bede w stali rowniez sie zjawie na centrumie. Tylo ustalcie spot na wieczorne godzinki kolo 21,22.

pozdro 600

to moze pierwsza zaproponowana godzina to koło 21:00 co wy na to ??

No mi sie tez bardzo podoba ten pomysł jeszcze do piatku troszke napada sniegu to bedzie super!! A co do kuligu to tez jest spoko jak tylko bedzie mozna dojechac to mozna by bylo zrobic

Cytat:
2005-03-08 00:20:55, LeszekB pisze:
ja jestem jak najbardziej za!!!!!Rafal polepimy balwanka?

Heh jasne - Lesio bałwan....

Piatek 21 co wy na to,
Ps. Gwarantuje ze niczym ponizej terenwóki na łancuchach lub traktoru nie dojedziecie na osowską.
w lesie jest w h. sniegu i nic nie topnieje od długiego czasu polecam pieszo skoczyc zobaczyc.......

Mniie tam pasuje, wczesniej i tak sie pewnie nie wyrobie...

ok mi pasuje ....zresztą nie ważne gdzie i kiedy byle by było ...jest więc trzeba pewnie na nie wpasć.....hym....coś ciekawego się napewno wymyśli...pozdro wariaci.

ja tez bede napewno bo musze cos odebrac

Słuchajcie teraz to sie wk........ Za nastepny taki wybryk Taz i kaskader robie wam blokade na tydzien na forum - bedziecie mogli sobie ogladac forum.
Głupie posty pousuwane tutaj piszemy tylko o jutrzejszym spotkaniu - przepraszanie itp tid i tak usune !!!!!!!

[ wiadomość edytowana przez: CZUCZU dnia 2005-03-11 14:42:29 ]

mam nedzieje ze choc troche odgarna parking bo narazie jest kiepsko - do dyspozycji jest moze 1/4 tego co jest normalnie !!!
Ale mam nadzieje ze do jutra sie to zmieni !!! Ale czy bedzie miejsce czy nie to sie pojawie - najwyzej wjade polowka do srodka

Cytat:
Za nastepny taki wybryk Taz i kaskader robie wam blokade na tydzien na forum - bedziecie mogli sobie ogladac forum.

czuczu masz racje ;p

[ wiadomość edytowana przez: CZUCZU dnia 2005-03-11 14:42:03 ]
[ powód edycji: ;p ]

I juz po.było super pokrecislismy sie i wogole jest ok.
ps. Drift initial jak nic w wykonaniu 2 poldków.