Moi faworyci :))))

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
klik klik

mają moje 100% poparcie oczywiscie mówię o partii w wyborach zbliżających sie

a tak poważnie to oni są gorsi od Samoobrony bo Ci tylko krzyczeli a Ci w kraczają w bardzo różne sfery życia człowieka a tego najbardziej nie toleruję jak ktoś komuś z butami w życie wpier....

popieram Cie w calej roziglosci.
Byly kiedys takie partie jak ZChN i inne katolickie, ale partia Girtycha przegina na calego.

To poprostu nawiedzone oszołomy

potopic ich bo amunicji szkoda....

ehh szkoda słów i pomyśleć, że cała UE na nas patrzy

polecam do obejrzenia teledysk KAZIKA/KULTU pt. "POLSKA PŁONIE" dość dobrze obrazuje nasze życie publiczne

i jeszcze "To my Polacy" 5-2 Debiec....

Cytat:
2005-03-16 14:13:12, speedmasterka pisze:
ehh szkoda słów i pomyśleć, że cała UE na nas patrzy polecam do obejrzenia teledysk KAZIKA/KULTU pt. "POLSKA PŁONIE" dość dobrze obrazuje nasze życie publiczne

a ktory z utworów / teledyskow kazika kultu zle obrazuje nasza swinska rzeczywistosc ??
kazio rzadzi

Cytat:
2005-03-16 14:33:49, arsen pisze:
a ktory z utworów / teledyskow kazika kultu zle obrazuje nasza swinska rzeczywistosc ?? kazio rzadzi

100% racji

jak ktos chce zobaczyc "Polska plonie" i inne teledyski to jest taka mozliwosc na Interii

ja proponuje odsłuchac z najnowszej płyty utwor "bonba" i "paraliz"

Cytat:
2005-03-16 00:51:10, speedmaster pisze:
klik klik mają moje 100% poparcie oczywiscie mówię o partii w wyborach zbliżających sie a tak poważnie to oni są gorsi od Samoobrony bo Ci tylko krzyczeli a Ci w kraczają w bardzo różne sfery życia człowieka a tego najbardziej nie toleruję jak ktoś komuś z butami w życie wpier....

Nie znosze polityki a juz Ci goście działaja na mnie jak płachta na byka.. no i moj "idol" Roman..

storm mam biznesa do ciebie jakbys była tak miła i sprawdział mi numer do pesjonatu ( czy motelu)"pod jodła" w Krępnej to tam niedaleko ciebie a ja tu nie mam ks.tel.podkarpackie z gory dziekowka

13 441 44 20 - prosze.

dziekuje slicznie :* mam nadzieje ze juz tam jest otwarte, i ze sie dodzwonie

Myśle że spokojnie powodzenia.

własnie sobie ogladnałem ->Kazik.Na.Żywo.-.międzynarodowy.festiwal.piosenki.w.sopocie.30.VIII.1992 kto wie o co chodzi ten rozumie a kto nie wie to
kazik - 100 000 000 i jeszcze polska i zrozumie

A zobaczcie co przypadkiem jest na mojej stronie

www.d-squad.info

Standard

Milo Cie znowu tu widziec