Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Mlody_Omega HONOROWY WETERAN Lanser Pabianice | 2003-03-09 23:05:06 nie ma żadnego problemu z takim rozwiązaniem... miejsca jest poddostatkiem...
drugą rurę prowadzisz za zbiornikiem pod zderzakiem... moja Bestyjka już się pali do czegoś takiego... jak się uda to na wakację zaryczy z czterech wydechów, które z wyglądu podobne są do Lotuska ![]() btw. mam małą prośbę... pisz posty wyłączając Capsa... pozdr. |
![]() CzaRny3000 seria :) POZNAN | 2003-03-10 16:12:19 Mega 3 wszystko zalezy od tego jaki masz silnik.6-cylindrowki maja lepiej bo 2 rury ida do konca i lacza sie dopiero w ostatnim tlumiku.przy malych silnikach trzeba zalozyc dwojnik(Y).
najwiekszy problem jest z dobraniem ostatniego tlumika (musi byc krotki-albo nie musi go byc w ogole:) -wtedy musisz zalozyc tez inny srodkowy lub inne srodkowe jak jest 6 cylindrow) kolejna rzecza wazna jest oslona termiczna zbiornika paliwa...ja mam z aluminiowej blachy oklejonej z dwoch stron taka folia na styropianie(niepalna!!!) rura zaraz za zbiornikiem skreca w druga strone i tam dowalasz koncowe!!! :) lub koncowy :) drugim sposobem jest przesuniecie zbiornika paliwa... :) :) :) opis troche chaotyczny ale w razie czego pytaj-na pewno odpowiem. pozdr |