Zbajerowane BMW

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
To cen ten gość zrobił tuTytuł strony ze swoim BMW to szkoda słów. Zresztą sami zobaczcie

widziałem to wczoraj tez mialem post założyć żeby wszyscy zobaczyli ,niektórzy mówią ze gaz to profanacja marki to powiedzcie jak to nazwać?????!!!!!

widziałem już to kiedyś, koleś jest chory, wybaczmy mu to. Ta cena też nie jest zdrowa... hehehe

tez juz to spotaklem na allegro jakis czas temu ale wolalem mu reklamy nie robic;]

Wieś tanczy i śpiewa.
Jedynie co jest noramalne to frlgi i ewentualnie wnętrze. Kolor nadwozia wzbudza u mnie wymioty...

Czemu w Polsce nie ma kary smierci za cos takiego to ja nie rozumiem..........

Buhhahahahha to "coś" chyba wszysscy odwiedzajacy allegro widzieli... ja tylko nie wiem skąd mu sie ta cena wyczarowała??
Niom ale fakt za zbajerowane E30 trzeba zapłacic
Oby wiecej takich wesołych romków..hehe nic tylko na Wiejski Tuning wysłac..ale pewnie juz tam jest...

hahahahahahhaaaaaaaaaaaaa

E30 --- NIE DLA IDIOTÓW !!!!

czesc

hmm facet wsadzil w to duzo pracy ale hmm reszta jest hmm troszke dziwna, mnie sie nie podoba i tyle

pozdrawiam

Brak mi słów, jak z BMW można zrobić taka kupe...

a dla mnie kolor bomba nic poza tym

wygląd zewnętrzny to wielkie nieporozumienie, jak on się nie wstydzi jezdzić z takim hamskim wlotem na masce,ale to wszystko nic w porównaniu z ceną za tego bolida wiejskiego

miałem nie pisac bo szkoda mi czasu ale teraz i tak nic nie robie wiec

moje pierwsze skojarzenie to stara skoda ( te wloty powietrza na błotnikach), chyba model 105, nie pamiętam, ale nie ważne. a poza tym brak słów !

........to fura do najnowszej czesci MAD MAXA.....

witam temu gościowi lekarz by sie przydał albo cała klinika mi to po takim czymś by sie same koszmary śniły buahahhahahahah pozdrowionko all

hahaha niezły kozak.a cena mówi sama za niego że ma coś nie tak pod kopułą.powiem krutko:od koloru tego wypierdalacza aż mnie podbija,stylistyka zewnętrzna mogła by śmiało startować na najochydniejsze e30 roku. ale co to...???? widzicie co on ma pod siatexem w zderzaku jedynie wnętrze jest w miarę fajnie zrobione chyba na wzór amerykańca no i niezłej klasy jbl w kufrze,ciekawe czy gra??? pewnie zabrakło na wzmachol bo wysypał sie na ten przepiękny lakier

przez jakieś pięć minut był mój temat własnie o tej E-30 ale zdjąłem po przemyśleniu. nie chciałem robić lipy. powiem tak. ogromnie się cieszę, że żaden z właścicieli E-28 nie ma tak naj...ane w główce.
pozdrawiam

e36 tez tak bardzo zepsutej nie widzialem ale niestety chyba ten model najczesciej jest tuningowany w nieodpowiedni sposob :/